@Atom Internetul pe fibra si CATV-ul sun frunizate de Telekom, pe infrastructura lor. Orange este doar un intermediar in toata acesta ecuatie, ei doar preiau "ca atare" si dau mai departe.
@cristialex04 Orange nu poate sa-si asume ceva ce nu le apartine. Chiar in contractul cardul de furnizare a serviciului au trecut acest disclaimer, prin care nu sunt raspunzatori de ceea ce se intampla in afara ariei lor de raspundere.
De ce nu au informat clientii? Nu stiu ca nu folesesc televiziune de la Orange. Eu folosesc IPTV de la Telekom si nici eu nu am fost informat despre aceste modificari survenite grila, notificare scrisa + preaviz cu 30 de zile inainte ca decizia sa intre in vigoare, conform legii. Ca si tine le-am aflat de pe internet - asta daca tot aducem in discutie lipsa de profesionalism si comunicare din cadrul Telekom.
Probabil si Telekom-ul a lalait-o si a tergiversat oferirea unui raspuns clar pana in ceasul al 13-lea, cand a fost prea tarziu. Sa nu uitam totusi ca vorbim de Telekom, compania unde nu niciodata stanga nu stie ce face dreapta si unde comunicarea interna in cardul deprtamentelor sale este inexistenta.