anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Razvan
#StarMember
Discovery a mai încercat și cu RDS, impunerea de canale și un preț mare în bază și au fost zburate din grilă. Probabil au avut multe pierderi financiare, de au acceptat să fie introduse în grila RDS mai puține programe, și în condițiile stabilite de operator.

cristialex04
Junior
@faraunid pe mine client nu mă interesează parteneriatele provider-ului meu! Așa și distribuitorul de gaz poate spune că e vina Romgaz că nu am gaze sau unui organizator de concerte că artistul nu a mai cântat. Eu am contract cu Orange, nu cu Telekom! Reproșul meu este că nu au informat. Nu i-a interesat...

Vio73
#StarMember
Foarte corect! Trebuie găsite soluții, pentru că ele există! Sigur, în afara celei de a rămâne în afara grilei!

Atom
Începător
Sunt nelămurit, dacă Orange folosea grila Telekom că aveau contract intre firme...si toată lumea la Orange viziona Discovery transmis de Telekom pe cablu nu se poate ca Orange acum să facă invers și să asigure ei canalele lipsă ? Se spune că unde are Orange fibră optică canalele respective nu au dispărut, deci să facă contractul pe dos cu Telekom și programele Orange să fie prezente in grila Telekom .

FaraUnID
Campion certificat
@Atom Internetul pe fibra si CATV-ul sun frunizate de Telekom, pe infrastructura lor. Orange este doar un intermediar in toata acesta ecuatie, ei doar preiau "ca atare" si dau mai departe. @cristialex04 Orange nu poate sa-si asume ceva ce nu le apartine. Chiar in contractul cardul de furnizare a serviciului au trecut acest disclaimer, prin care nu sunt raspunzatori de ceea ce se intampla in afara ariei lor de raspundere. De ce nu au informat clientii? Nu stiu ca nu folesesc televiziune de la Orange. Eu folosesc IPTV de la Telekom si nici eu nu am fost informat despre aceste modificari survenite grila, notificare scrisa + preaviz cu 30 de zile inainte ca decizia sa intre in vigoare, conform legii. Ca si tine le-am aflat de pe internet - asta daca tot aducem in discutie lipsa de profesionalism si comunicare din cadrul Telekom. Probabil si Telekom-ul a lalait-o si a tergiversat oferirea unui raspuns clar pana in ceasul al 13-lea, cand a fost prea tarziu. Sa nu uitam totusi ca vorbim de Telekom, compania unde nu niciodata stanga nu stie ce face dreapta si unde comunicarea interna in cardul deprtamentelor sale este inexistenta.

ema_1
Junior
Imi poate spune cineva daca ma pot transfera cu televiziunea pe antena si internetul sa-mi ramana prin fibra?

teacher_
#StarMember
Dacă abonamentul tău nu mai corespunde nevoilor tale de consum și vrei să-l optimizezi, te așteptăm cu un apel gratuit la 300 - Serviciul Clienţi - sau cu o vizită la oricare dintre magazinele noastre, pentru a găsi impreună o formulă căt mai avantajoasă Pachetul de care beneficiezi poate fi schimbat: -în timpul perioadei minime contractuale cu un pachet cu o valoare egală sau mai mare, iar noua perioadă contractuală (12 sau 24 de luni) se va adăuga perioadei contractuale rămase când perioada minimă contractuală a expirat https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-modific-abonamentul-76 Trebuie sa apelezi 300... Nu știm ce tip de abonament ai, și în ce vrei sa schimbi...

Cristi_14
Junior
Buna seara. Daca tot au fost scoase aceste canale din cauza negocierilor cu TELEKOM, iar Orange foloseste reteaua si preiau canalele lor, de ce nu se introduc toate canalele de la Telekom in grila noastra pe ORANGE? Daca tot zic ca noi suntem victime colaterale si au scos foarte multe canale, eu vreau sa le vad in grila Orange tot ce este si in grila Telekom. Este doar o parere/propunere. Multumesc.

BVBogdan
Explorator
De acord, si luand in considerare ca LookPlus e SD... DAR: Premier League, MotoGP si cele 4 turnee de tenis GS, etc... Pentru aceste competitii premium nu exista alternativa. In alta ordine de idei, eu astazi am fost informat de cei de la 300 ca voi avea raspuns scris in legatura cu modificarea grilei fara informare prealabila. Sincer, dupa 14 ani la RDS am trecut la Orange (19 ani vechime mobil) gandindu-ma la calitatea cu care eram obisnuit si beneficiile vechimii. Se pare ca adevarul e undeva la mijloc... iar eu am de asteptat pana in toamna lui 2021 sa reziliez. Pana atunci speram critica sa fie constructiva, voi fi activ pe forum. Seara buna!

BVBogdan
Explorator
Discovery si TLC sunt disponibile pe TV GO. Celelalte posturi Discovery apar locked... De asemenea, Eurosport figureaza inca cu mesaj (cu logo Love) de probleme tehnice la care se lucreaza...

Ascary
Campion certificat
Bun venit pe comunitate Bogdan. Este tot ce avem nevoie,sa fim activi si sa speram ca Orange va tine cont si de comentariile noastre.

Vio73
#StarMember
E bine că se văd. Eu oricum le am pe toate, pentru că am și pachetul Love cu TV satelit și net fix 4g.

Razvan
#StarMember
Poate ar fi bine ca Orange să împartă grila și pe site, sa o structureze diferit: Orange DTH, Orange Love (fibră optică proprie) și Orange Love parteneriat Telekom.

Vio73
#StarMember
Eu, de exemplu, cu toate că am și TV satelit și TV cablu, nu am acces la ambele grile în Orange Tv go, ci doar la grila existentă doar pe satelit. Mi s-a spus de mai multe ori că nu se poate din punct de vedere tehnic să am acces la ambele grile.

Lucian_9
Junior
Perfect! Deci Orange cu un numar mai mare de abonati accepta deciziile luate de catre Romtelecom cu un numar mai mic de abonati. Din ce in ce observ ca Orange se transforma dintr-un furnizor serios de servicii integrate se transforma intr-un furnizor de mana a II-a. Am ales Orange in momentul in care am migrat de la serviciile de televiziune UPC la Orange luand in calcul si includerea canalelor Discovery in grila de programe dar atata timp cat Orange nu pune pret pe dorintele si necesitatile abonatilor sai acceptand deciziile luate de Telekom nu are rost sa mai pastrez acest furnizor. Ma voi intoarce cu placere la UPC pentru ca aparent e singurul furnizor serios de servicii de internet si televiziune de pe piata si acum ca au fost cumparati de catre Vodafone o sa devina si un furnizor integrat de servicii de telecomunicatii. Rusine Orange si sunt profund dezamagit de catre voi dupa aproape 6 ani de utilizare a serviciilor voastre.