anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Chris_t
Explorator
Eu nu vreau sa plec de la ei, vreau pur și simplu sa găsim o soluție de compromis. Nu știu, discount la abonamentul total, le plătesc peste 60€ pe luna, TV GO Family mocca. Chiar și trecerea pe DTH o accept, la același tarif cu CATV, ceva acolo, cât sa ii vad ca ii interesează. Atât timp cât răspunsul o sa fie cel automat, fără sa manifeste măcar un gram de interes fata de mine și o sa îmi arunce direct în moaca contractul, ma lipsesc de un astfel de serviciu. Ca plătesc 100€ reziliere nu e un capăt de țară, ce Dumnezeu, nu ne milogim de așa-ziși "consultanți" pentru 400 de lei.

cristialex04
Junior
@faraunid inside/outside of the box eu sunt client Orange. Din fericire eu pot rezilia, cei care au perioadă contractuală nu, fără plata compensațiilor. Problema mea este cu neînțelegerea faptului că Orange este responsabil de clienții săi și de relația cu Telekom...

ema_1
Junior
Si eu am sunat astazi la ei sa-i intreb ce se intampla cu programele,iar operatorul doar mi-a comunicat ca s-au schimbat cu alte programe si ca din pacate nu vor mai reveni. Le-am sesizat ca nu am fost informata, acesta spunandu-mi ca nu sunt obligati sa faca acest lucru. Am intrebat operatorul cum pot rezilia contractul daca mai am 11 luni de contract, iar nefiind eu titulara contractului, ci sotul meu, mi-a zis ca nu-mi poate da o astfel de informatie.

Razvan
#StarMember
”Ai dreptate, ar fi fost buna varianta de a realiza pachete extra contra cost pentru doritori. Propune si tu acest lucru si poate vor tine cont de părerea ta.” @MihaZ, te-ai gândit că poate Discovery nu vor pachete, deoarece majoritatea abonaților nu ar plati nimic in plus fata de grila de baza, ei stiu acest lucru si obliga operatorul sa le tina in bază ca să încaseze mai mulți bani pe fiecare abonat. Abonamentul la Eurosport este printre cele mai scumpe, probabil al doilea după ProTV. Cred că ruptura s-a produs în toamnă, când Telekom nu a mai cumpărat drepturi de televizare de la Discovery pentru Premier League, ca să dea meciuri și pe canalele proprii ca în ultimele 2 sezoane.

Miha_Z
#StarMember
@Razvan exact la acest lucru ma refeream si eu. Clientii s-au obisnuit cu acele programe gratuite in pachetul de TV. Daca acel grup a cerut o suma de bani pt care firmele nu sunt dispuse sa plateasca mai mult decat o faceau inainte, clientii se revolta. Dar daca ar fi pusi sa plateasca extra pt ele ca sa le aiba nici asa nu le-ar conveni. Eu nu-i disculp, dar nici nu pot da vina in totalitate pe ei. Pana la uma nici unei firme nu i-ar conveni sa aiba clienti nemultumiti si ulterior sa-i piarda. Dar nici nu pot pierde sume importante pentru ca anumite grupuri vor sa ridice preturile la programele difuzate fiindca sunt urmarite. :((

FaraUnID
Campion certificat
@cristialex04 Orange nu prea are ce sa faca in acest caz sau ma rog pot face presiuni pe Telekom si cam atat. Din moment de platforma CATV nu este a lor nu vad ce ar putea face? Nu stiu care este experienta ta cu Orange, dar eu unul in momentul in care am avut unele probleme care s-au dovedit a fi din vina lor si-au asumat acest lucru, si-au cerut scuze si am beneficia de masuri compmensatorii. Strict in cazul de fata nu vad ce poate face Orange! Poate adaugarea acelor canale intr-un pachet pay per view ar fi o solutie de compromis. Cine doreste sa aiba in continuare acces la acele canale se plateasca suplimentar.

Ascary
Campion certificat
Cam aceeasi solutie o vad si eu FaraUnID,altceva cred ca iese din discutie. Pachet separat,dar nu la un pret foarte mare. Unul care sa fie accesibil tuturor doritorilor.

Vio73
#StarMember
Am spus-o și eu și chiar am trimis o solicitare în acest sens, să nu se ofere un pachet Discovery complet, în format HD, ca și extraopțiune. Asta ar fi o soluție de compromis acceptabilă, dar la un preț rezonabil de 1-2 euro/lunar!

Razvan
#StarMember
Orange nu poate adăuga un pachet separat de tv, că nu sunt ei negociatori. Totuși, așa cum folosesc doar infrastructura Telekom pentru internet fix să poate să livreze și tv pe fibra optică, dar probabil nu se poate din cauza frecvențelor disponibile care sunt limitate.

Vio73
#StarMember
Ar fi cea mai bună soluție să livreze TV-ul lor și prin fibră. Dar nu știu dacă pot actualmente să o facă prin fibră Telekom!

Chris_t
Explorator
Nu accepta niciodată Discovery Media pachete suplimentare. Interesul lor e sa incasaze 1-2€ pe fiecare abonat, nu sa aștepte poată pică, poate nu.

Vio73
#StarMember
Atunci avem o mare problemă! Și operatorii au aici un rol cheie!

Ascary
Campion certificat
Poate nu vor avea incotro si vor accepta.Decat deloc mai bine incaseaza ceva chiar daca mai putin decat ca deobicei.

FaraUnID
Campion certificat
Ipotetic vorbind, daca acel pachet de canale ramanea in grila, Discovery majorau pretul, Telekom accepta si majora la randul lor pretul abonamentului lunar cu 2 euro. Orange, la randul sau trebuia sa faca acelasi lucru. Cati din zmeii de pe acest forum racneau acum pe un topic separat ca reziliaza, ca asa ceva nu se poate, ca respectul fata de client, ca bataie de joc, ca ANPC, ca plangere penala, ca etc, etc, etc ?!?!? Cum se intampla pe topicul cu majorarea pretului pentru abonamentul Orange Me 5 la Orange Me 7.

Chris_t
Explorator
Dacă au semnat acord puternic cu Digi Communications, însemnând lansare HGTV și foarte probabil Eurosport 4k în viitorul foarte apropiat (cel mai probabil înainte de Roland Garros) nu mai dau doi lei pe pachetele extra pentru abonații T sau Orange. E în politica lor standard de negociere pentru RO, fără pachete suplimentare. La fel au făcut si când au ieșit de la Digi acum câțiva ani. Ori tot, ori nimic. Ps: sa vezi problema când o sa fie ESP 4k în RDS și poate UPC, si noi mumu. In continuare singura soluție optima e sa ai 2 operatori în casa, din păcate.