anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Rocsta
Junior
Tocmai am făcut cererea pentru renunțarea la serviciile lor de tv prin cablu, norocul meu este ca tocmai ce au trecut 2 ani și pot rezilia fără costuri suplimentare...

Vio73
#StarMember
Din punctul meu de vedere, nu plecarea este soluția! De ce? Foarte simplu! Te duci la alții și poate peste câteva luni, vor face și ăia la fel! Și atunci ce faci? Trebuie determinați să le reintroducă în grilă!

Rocsta
Junior
Sunt de acord, însă in cazul acesta înțeleg ca trebuie convinși cei de la Telekom, cu care nu am niciun contract...

Ascary
Campion certificat
Ce te faci insa atunci cand nu ai unde sa pleci? Cum spune si Vio,nu denuntarea contractului este solutia,pentru ca unii chiar nu au alta alternativa. Trebuie facut ceva,o campanie sustinuta a reintroducerii acestor programe. Ca daca era un "taraf" nu cred ca afecta pe careva insa canalele stiintifice cred ca da.

FaraUnID
Campion certificat
@Constantin mardare Pentru a N-a oara: Grila de programe NU este contractuala la nici un furnizor de servicii de televiziune. Cu atat mai putin in cazul televiziunii prin CATV de la Orange, care este furnizata pe infrastructura Telekom. Acest aspect l-am repetat aici atat eu cat si alti colegi din comunitate. Dar, devine mai complicat in momentul in care nu vezi lucrurile outside the box. Cat priveste partea cu rezilierea contractului este fix problema ta. Da-mi voie sa cred ca nu ai reziliat inca, ai depus doar o cerere de reziliere sau un preaviz in vederea solicitarii rezilierii, asa cum prevede legislatia. Daca tot o dam pe sceenshot-uri, citeste ultima fraza din imagine. Toate acele clauze contracuale sunt disponibile gratuit aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2018-09/Anexa-servicii-tv.pdf

Vio73
#StarMember
@FaraUnID, o mică precizare! Televiziunea prin cablu de la Orange este preluată de la Telekom, nu cea prin satelit. Cea prin satelit este a Orange 100% și are în grilă aceste canale despre care facem vorbire. Ele există și în rețeaua lor proprie de fibră optică (în Apahida, Pașcani și cartierul Dămăroaia din București).

Ascary
Campion certificat
Dth Orange nu are nici o treaba cu infrastructura Telekom. Orange foloseste alt satelit.

FaraUnID
Campion certificat
@Vio73 Stiam asta si am si spus-o pe aici: Parteneriatul denumit pompos la vremea respectiva Apolodor. Cum la fel de bine stiu ca Orange va plateste aproximativ cinci euro pe lună către Telekom pentru fiecare cli­ent căruia îi va oferi servicii prin infra­struc­tura fixă, plus o serie de taxe de in­sta­lare. Probabil din acest motiv si colaborat cu faptul ca Orange lucreaza la propria infrastructura de fibra optica, operatorul nu va opune prea mare rezistenta clientilor CATV care nu au beneficiat de ceva oferte speciale la semnarea contractului si care acum solicita rezilierea pe motiv ca nu mai au Discovery in grila. Cu toate ca acea grila nu este contractuala.

unixvik
Începător
Stie cineva care este solutia prin care se poate rezilia contractul (daca este posibil) fara a plati taxa de reziliere? Mi-am facut abonamentul tv special pentru posturile Discovery si am avut surpriza neplacuta sa descopar ca lipsesc de la 01.01.2020. Sunt abonat Orange de mult timp dar ceea ce au facut este o mare mizerie.

Ascary
Campion certificat
Nu te grabi unixvik,poate totusi le rebaga inapoi. Hai sa avem rabdare un pic sa vedem cum decurg lucrurile. Sunt sigur ca Orange citeste tot ce am scris noi pe aici.

DanielaH
Moderator
Vă mulțumim tuturor pentru comentarii și feedback. Părerile și poziția voastră sunt foarte importante pentru noi.

Chris_t
Explorator
Am sunat și eu la 300. Am solicitat 2€ reducere la abonament pentru a susține parțial abonamentul la Eurosport Player. Practic mi s-a ras în nas, mi s-a spus ca Eurosport nu mai revine în grila și ca nici nu prea pot pleca, pentru ca sunt în perioada contractuala și am de plătit taxe de reziliere. Ce tupeu! Am depus cerere de reziliere pe 3 numere de mobil, TV fix, net 1Gbps, plus servicii Orange Money.

Ascary
Campion certificat
Te-ai enervat rau chris 🙂 Cred ca o sa ajungeti la o intelegere dupa ce Orange o sa vada ca renunti la atatea servicii. Poate nimeresti si un alt consultant mai comunicativ. Ma mira faptul ca ti s-a râs in nas,totusi aceste convorbiri sunt inregistrate iar in urma unei sesizari facute de tine consultantul respectiv ar putea sa-si piarda postul pentru lipsa de profesionalism in interactiunea cu clientul Orange.Poate ai inteles tu gresit ceva si ai considerat o lipsa de politete.

Chris_t
Explorator
Da, m-a cam enervat. Eu tot îi dădeam cu hai sa găsim o soluție, un discount la abonament, o reducere la TV GO family, ceva, orice, ea o ținea cu nu mai întra Eurosport niciodată și nu puteți pleca fără sa plătiți taxa de reziliere. La un moment dat am întrebat dacă tine cont de ce zic eu acolo, sau doar îmi servește răspunsul clasic pe care l-a primit și ea de la șefii ei. Raspuns: nu mai întra Eurosport, dar aveți FightBox. Nu puteți pleca pentru ca sunteți în perioada contractuala. Asta după ce ii explicasem în prealabil ca FightBox nu poate egala vreodată Eurosport, și ca DocuBox și ce au mai adăugat ei pe acolo sunt de neurmarit. Habar nu avea de nimic, pur și simplu citea niște răspunsuri de pe o foaie. I-am dat și rating "bun" la evaluarea de după, dacă tine cineva cont.

Rocsta
Junior
Vor pierde f mulți clienți din cauza scoaterii din grilă a acestor canale tv...