anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

FaraUnID
Campion certificat
La Telekom, profesionalismul si respectul fata de client sunt ecuatii cu 3 necunoscute - lucru pe care-l simt pe propria piele deoarece nu am alternative in materia de televiziune digitala sun obligat sa stau cu IPTV de la ei - iar din moment ce Telekom Rumeinia este pe taraba, la vanzare. nu-i mai doare nici in papucii de noapte de platitorii de abonament.

Ascary
Campion certificat
In orice caz o situatie cam neplacuta pentru Orange. Cumulat cu renuntarea in perioada anterioara la abonamentul de 5 euro,cred ca e cam mult pentru abonatul Orange.

Miha_Z
#StarMember
Iti dau dreptate @Ascary, intr-un timp relativ scurt au fost deja 2 situatii neplacute pt clientii Orange. Poate vor oferi si ei ceva in plus clientilor pentru disconfortul creat.

TheSpecialist
Maestru
Subscriu și eu. Cam multe faulturi în ultima vreme. Eu unul cu siguranță voi fi mai reticent la prelungire data viitoare, deși momentan, fiind pe satelit, nu am pierdut posturile Discovery. O sa las abonamentul liber de contract și dacă mai continua treburile astea din păcate voi renunța la serviciile de TV.

Ioana_13
Începător
Stie cineva ce retea de televiziune mai are discovery??id extra?? Si celelalte programe care le-au scos cei de la orange ?mersi

FaraUnID
Campion certificat
@Irozsa Compari mere cu pere. Vino cu un printscreen al contractului tău TV, printscreen din care sa rezulte faptul ca grila TV de la momentul semnării acelui contract este asumata de operator prin contract și ca nu se va modifica pe toată perioada derulării acelui contract. Îți recomand să citești termenii de furnizare a serviciului precum și contractul cardu pentru TV. Crede-mă, știu ce vorbesc. Cum Doamne iartă-mă poți rezilia un bilet de cinema?!?!?!?

Chris_t
Explorator
Dacă Orange ar avea cea mai mica intenție de a rezolva problema, ar putea oferi măcar 50% reducere la TV GO Global, pana se remediază problema. Dar, cum li se rupe, sunt acoperiți de contract, variantele pentru cei ce vor sa vadă Eurosport în continuare sunt Orange TVGO la 4.5€ lunar sau direct Eurosport Player, la 5€ pe luna sau 25€ pe un an întreg. Vorbind cinstit, 25€ pe an înseamnă 2€ pe luna, ceea ce e un preț mai mult decât corect pentru content-ul oferit de Eurosport. Problema e ca noi ne-am obisnuit sa avem conținut premium inclus în abonamentul TV, ceea ce nu prea se mai întâmplă în alte tari. Vrei content premium, plătești, Bein, Sky, Netflix, șamd.

Constantin_mard
Începător
@FaraUnID, tu esti abonat sau angajat la orange, ? Pari a fi angajat..... afla ca eu am reziliat contractul prin telefon desi sunt abonat doar de 6 luni. Asa ca nu mai incerca sa descurajezi pe toata lumea ca nu se poate, ca unde scrie in contract, uite ca nu scrie dar se poate rezilia.

Constantin_mard
Începător
La incheierea contractului m-a interesat continutul canalelor nu numarul acestora, asta a fost argumentul meu pt reziliere. Atasez grila de programe prezentata la incheierea contratului.

Vio73
#StarMember
@Miha Z., Eu am spus că e independentă de Orange treaba asta, dar văd că pe cei de la Telekom îi doare la bască de clienții lor, în toate sensurile. Poate că unii vorbesc de problemele Orange, dar la Telekom sunt mult mai multe. Sigur, nu e nici momentul, nici locul să vorbim despre asta, dar faptul că au scos din grilă cele mai importante canale, ne afectează grav și pe noi, iar asta nu se poate trece cu vederea!

Miha_Z
#StarMember
@Vio73 si eu as fi fost putin nervoasa daca mi s-ar fi scos din grila acele programe. Dar incerc sa inteleg si cauza pentru care au facut acest lucru. Daca ei au constatat ca a fost cerut pt acel pachet de posturi un pret prea mare, mi se pare normal ca sa nu mai doreasca colaborarea cu ei. Te intreb altceva, daca Telekom ar fi acceptat cerintele grupului Discovery si Eurosport si ca sa amortizeze costurile ar fi ridicat pretul abonamentul, n-ai mai fi asa de deranjat? Daca ar fi venit cu scuza ca pt a mentine in grila acele posturi vor ridica abonamentul cu 1Euro/luna oare nu s-ar fi revoltat clientii care nu urmaresc acele programe sau chiar si cei care le urmaresc dar le vor " gratis"? Consider ca acelasi impact l-ar fi avut si asupra abonatilor Orange. 😞

Vio73
#StarMember
Nu se pune problema că sunt nervos, doar profund nemulțumit! Dacă nu existau soluții din cauza prețului, puteau să facă pachete separate de 1-2 euro/lună și sunt sigur că era mai ok decât scoaterea completă din grilă! Dacă nu ai canalele acestea, la ce să te uiți? Din punctul meu de vedere, sunt cele mai importante din grilă! Bine că s-au mai introdus/reintrodus și altele, că altfel ne uitam doar la RTV și Latrine!

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate, ar fi fost buna varianta de a realiza pachete extra contra cost pentru doritori. Propune si tu acest lucru si poate vor tine cont de parerea ta.

Vio73
#StarMember
Îți dai seama că e vorba de clienții Telekom, în primul rând! Noi nu cred că putem influența deciziile altei companii! Poate doar Orange să aibă un cuvânt de spus în această privință! Pe pagina lor de facebook văd numai comentarii negative legate de acest subiect, mulți amenințând cu rezilierea contractelor. Eu le propun celor de la Orange, să le sugereze ideea aceasta celor de la Telekom, cu condiția să avem toate canalele Discovery/Eurosport localizate pentru țara noastră, în format HD! Sigur, la prețuri decente de 1-2 euro/lună, pentru că altfel, nu știu câți doritori ar mai fi!

Ascary
Campion certificat
Cand s-a lansat Orange Tv DTH am scris cu totii pe 900 de pagini ale Softpedia (scuze ca fac trimitere insa era cam singurul loc inde se discuta despre asta) si sustineam sus si tare cat de futurist este acest serviciu in comparatie cu ale concurentei si prevedeam un viitor si mai stralucit,insa constat cu regret ca se alege praful de toate visurile noastre. Daca intri de curiozitate pe acea arie si incerci sa mai sustii aceasta televiziune,draga noua tuturor la un momentdat,esti alungat cu pietre,din pacate pe buna dreptate.