anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Constantin_mard
Începător
Azi 01.01.2020 confirm ca au fost scoase din grila, voi suna si voi cere rezilierea contractului.Cand am optat pt tv de la orange mi s-a oferit o grila de programe fapt pt care am si ales orange; daca nu se regaseau discovery, eurosport nu as fi ales orange tv.

Vio73
#StarMember
Din păcate, pe la 23.45, nu mai era nici un canal din grila Discovery disponibil.

nomad81
Începător
La multi ani si un An Nou fericit! Intr-adevar posturile eurosport si discovery au disparut din grila celor de la orange desi s-au jurat ca nu o sa dispara. O sa dispar si eu probabil cu televiziunea la upc si telefonia la vodafone.

BVBogdan
Explorator
Buna, La multi ani! Este cineva care imi poate confirma ca Eurosport si Discovery sunt inca pe 'satelit' la Orange? Multumesc.

cristialex04
Junior
Încă sper să nu fie adevărat dar noaptea trecută canalele Discovery și Eurosport nu mai funcționau. Am acceptat pe 20 decembrie o nouă ofertă pe care o pot denunța până pe 3 ianuarie. Așa voi face! Pe lângă canalele scoase, mă deranjează lipsa de respect și comunicare. Nu este corect că nu am fost notificați, în niciun fel, despre asta...

Ascary
Campion certificat
Cam dezamagitor pentru pasionatii de canale stiintifice.

Vio73
#StarMember
O situație extrem de neplăcută, care este însă independentă de Orange! Cred că și Orange ar trebui totuși să ia atitudine! @BVBogdan, sigur că sunt pe satelit! Sunt lucruri separate. @Miha Z, de ce nu ajuns la o înțelegere cei de la Telekom cu Discovery? Părerea mea este că Telekom sunt zgârciți și nu le pasă de părerile clienților, pentru că aceste canale sunt cele mai importante din orice grilă a unui operator responsabil. Nu există scuză pentru lipsa lor din grilă!

Jay
Campion certificat
Modificari au apărut si la mine, de fapt, tot apar de câteva săptămâni si eu am abonament tv la Digi.. inclusiv ieri s-a schimbat ceva, ca mi-au împins posturile cu muzica mai departe decat le stiam eu.. Imi pare rau pentru cei afectați, eu nu urmăresc posturile la care trebuie sa fiu si atentă pentru ca n-am timp, dar, muzica in fundal ma ajuta.. Nu stiu sa spun ce s-a schimbat pentru ca n-am avut curiozitatea sa ma uit :D.. si acum scriu aici si am muzica pe fundal.. din cand in cand imi dau seama ca nu-mi place ce aud si schimb postul :)))

TheSpecialist
Maestru
Canalele respective încă sunt pe satelit. Am verificat eu acum și nu s-a schimbat nimic, din fericire.

FaraUnID
Campion certificat
@Constantin mardare In contract ai trecut un numar minim de canale TV nu si denumirile sau continutul acestora. Pe romaneste grila de canale, in sine, nu este contractuala. Inainte sa vorbesti prostii si sa te rostogolesti pe aici cu amenintari de reziliere de contract, documenteaza-te! In alta ordine de idei, TOT pachetul Discovery (aici intra si Eurosport-urile) a disparut si din IPTV-ul celor de la Telekom si este destul de frustrant. Astept sa vad care va fi oferta lor de inlocuire pentru aceste canale, pentru in conformitate cu prevederile contractului cadru sunt obligati fie sa inlocuiasca acele canale tv cu alte canale de acceasi tematica aka continut, fie sa scada pretul abonamentului.

Ascary
Campion certificat
Pai ori sunt ori nu mai sunt? Eu nu am cum sa verific,fiindca sunt plecat de acasa si aici am Focus. In orice caz,dupa cum zice si FaraUnId daca este sa se modifice grila in detrimentul clientului care poate a ales Orange tocmai pentru aceste canale,este normal ca si Orange sa scada cumva pretul abonamentului. Tin minte cand s-a lansat DTH Orange acum 6 ani,ce minunatie de canale stiintifice,ce claritate,ce diversivitate...era cel mai tare din parcare. Acum din pacate s-a cam dus la vale. Nu stiu cum se face ca unii evolueaza iar altii involueaza. Pacat. 😞

Vio73
#StarMember
Pe satelit sunt, iar pe cablu, nu. Pe cablu mai sunt doar unde Orange are propria fibră ( Apahida, Pașcani și cartierul Dămăroaia).

motzoca
Începător
Uita-te ce scrie in contract. Daca ai grila trecuta in contract nu e neaparat sa stai in perioada contractuala. Nu au facut notificare inainte. In cel mai rau caz mergi la OPC. Eu am sunat azi si au zis ca din pacate sunt scoase (fara nici un anunt in prealabil). Le-am zis ca il reziliez, a zis sa stau sa verifice, dar i-am zis ca nu are ce verifica ca oricum il reziliez - pana la urma sunt in afara perioadei contractuale

FaraUnID
Campion certificat
DTH-ul este un produs 100% oferit de Orange, pe cand CATV-ul este un produs preluat de Orange de la Telekom si pe infrastructura Telekom. Prin urmare discutam de 2 entitati diferite, 2 canale de distribuite diferite, 2 tehnologii diferite si implicit de contracte de retransmisie diferite. Daca au disparut din grila Telekom nu este obligatoriu sa dispara si de la Orange.

FaraUnID
Campion certificat
Grila de programe NU este contractuala la nici un operator de televiziune pentru ca aceasta se poate modifica in functie de acordurile de retransmisie incheiate cu furnizorii de continut. In contract ai trecut pachetul X ce include un numar maxim si un numar minim de canale TV fara a se da numele acelor canale. Nici macar lista must carry impusa de CNA nu este batuta in ccuie pentru ca si aici pot surveni modificari ca urmare a unor decizii ale CNA-ului. Pe de alta parte, in contractul cadrul este prevazut clar faptul ca daca, din diverse motive care tin sau nu operator, unul sau mai multe canale ies din grila, operatorul este obligat: 1. fie sa reduca pretul abonamentului platit de consumatorul final; 2. fie sa inlocuieasca acele canale cu alte canele de acceasi factura. Spre exemplu nu poti inlocui un canal de filme cu unul de sport, sau un canal de stiri cu unul de muzica;