Printre altele, dețin și un abonament de TV de la Digi, pt care plătesc undeva la 27-30 de lei. Întâmplător, am văzut că pot să am acces gratuit la aplicația Digi Online.
La Orange, am un abonament de date, pentru care plătesc undeva la 65-70 de lei lunar, și am acces la aplicația Orange TvGo
Comparând cele două aplicații, am constatat că la Digi primesc mai mult pentru mult mai puțini bani...
Sunt un susținător a tot ceea ce înseamnă Orange, dar îmi pun reale semne de întrebare cu privire la canalele redate, care sunt majoritatea de umplutura... Înțeleg că primesc varianta de baza, dar acum, căutând un canal bun, tot ce am găsit a fost National TV, Look Sport, Deutsche Welle și Kanal D...
La Digi Online am toate canalele de filme, plus Comedy Central (exceptând HBO și Cinemax)
Oare nu se pot face ceva upgrade-uri la aceste liste de canale disponibile, in așa fel încât chiar și la pachetul de bază sa se primească macar câteva canale bune, Sau sa fie pus clientul să aleagă cu privire la ce canale ar vrea dintr-o anumită lista..?