anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Paramount Channel se inchide in Romania la inceputul anului 2021

FaraUnID
Campion certificat

Televiunea de filme Paramount Channel se închide în România din ianuarie 2021. Anunțul a fost publicat sub forma unui promo, care rulează atât pe post, cât și pe Youtube.

Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de compania Viacom.

 

 

"Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central", scriu reprezentanții postului. În promo apar și câteva filme consacrate precum „Transformers 3”, „Fantomea mea iubită” sau „Misiune: Imposibilă”.

Canalul difuza producții produse de Paramount, dar și filme de la studiourile de la Hollywood.

 

Sursa - https://www.paginademedia.ro/2020/12/televiziunea-paramou...

 

Iata ca dupa Fine Living și Discovery HD Showcase care se inchid si ele la inceputul anului si despre care am discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2534796-discovery-lanseaza-discovery-posturile-fine-living-ne... , dispare si Paramount Channel, tot de la inceputul anului.

 

E bine, ramanem cu Antena 3, Realitatea, RTV, Maruta, Kapatos, Badea, Gadea, Ciutacu, Taraf TV. Pentru consumatorul de televiziune din Romania, viitorul suna bine! Avem Canal 33, Link TV, Kapital TV, Metropola TV, Alfa si Omega, TVSE HD (dar care emite le 576p), Nasul TV, etc

7 Răspunsuri 7

svetalex
Senior certificat
Probabil că odată cu apariția platformelor de genul Netflix,HBO Go, Paramount Channel avea o audiență scăzută. Personal nu mai vizionez filme pe canalele de televiziune, ci utilizez aproape exclusiv platformele amintite mai sus pentru că mi se pare mai comod. Nu sunt condiționată de ora de începere a filmului, pot întrerupe și relua vizionarea oricând.

RafaHelper
#StarMember
Nu m-am uitat niciodata la acest post.

FaraUnID
Campion certificat
Nu stiu daca Netflix si HBO Go sunt principalii vinovati. Nu prea mai faceau audiente, din acest motiv sting lumina. Neavand audiente nu se oboseau sa investesca in continut nou si rulau acelasi programe. Conform raportelor de audiente, romanii, in marea lor majoritate se uita la Vulpita & Dorel, Maruta, RTV, Antena 3, Realitatea, Taraf TV.

Vio73
#StarMember
Păcat! Mai urmăream din când în când acest canal, atunci când aveam un pic de timp și avea filme bune, în general. Acum câteva zile am văzut că recomandă să te uiți în continuare pe Comedy Central, așa cum se spune și în prezentare, dar nu este bine deloc să dispară din grilă un astfel de canal.

GOLDzila
Explorator
Imi pare rau ca se inchide acest post. Ce este bun se distruge . Pana si genericul acestui program era deosebit . Ramanem cu mascarerile din “ Las Fierbinti “ , etc

FaraUnID
Campion certificat
Fie audientele erau sub asteptari, fie contractele de retransmisie exipa la finalul acestui an si nu au ajuns la un acord cu providerii de la noi, in privinta pretului. In alta orine de idei: sa difuzezi seria Transformers, seria Mission Impossible, trilogia The Godfather pe Comedy Central ?!?!?!?

FaraUnID
Campion certificat
Pe Telekom (cel putin pe IPTV) Paramount a fost inlocuit cu TeenNick Romania. Conform comunicatelor oficiale: TeenNick este un canal american de televiziune cu plata digital și prin satelit al companiei Viacom, ce difuzează seriale cu acțiune reală pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, canalul prezintă în principal serii secundare de seriale produse de Nickelodeon. Pe 12 ianuarie 2021, Teennick s-a lansat în România înlocuind canalul Paramount Channel la ora 08:00 cu un episod din Familia Thunderman. Printre serialele difuzate de TeenNick se regasesc: - Academia VVID - Bobocii - Bella și Buldogii - Big Time Rush - Departamentul de Magie - Sam si Cat - Familia Hunter - Familia Thunderman - Henry Pericol - iCarly - Totul și ceva mai mult - Victoria în lumina reflectoarelor Practic, prin difuzarea de serii secundare de seriale produse de Nickelodeon, acest TeenNick nu face altceva decat se recicleze gunoiul Nickelodeon, sa-l impacheteze altfel si sa-l vanda publicului din Romania. In reteaua numarul 1, pe TV BOX Go, nu se "ezixsta" nimic. De fapt tot Paramount apare, black screen + un fel de loading si nicio informatie! @Reteaua numarul 1: Daca dupa retragrea a 3 sau 4 canale Discovery din grila pretul abonamentului a fost majorat cu 1 euro, proprotional vorbind, daca bagati si voi in grila TeenNick, recomandarea mea ar fi sa adaugati inca 2 euro la pretul abonamentului! Bring the Inovatia once more!