anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parametrii retea Orange DVB-C ?

Calin_3
Junior
Salut, am un TV Xiaomi 32 inch cu slot CI+, problema e ca nu pot cauta canalele digitale alegand profile predefinite ale operatorilor prin cablu (gen UPC, Digi, Orange) ci doar scanand pe baza unor parametri precum: Network ID, Frequency (khz)... Any help?
De ex. la UPC pentru Cluj am parametri Netwk ID 31430, Start frecquency 306000 khz.
Ideea este ca la o scanare completa ordinea programelor este groaznica, incepe de la 801 si se termina pe la 950 sau 960...
As vrea sa fie in ordinea fireasca a operatorului
20 Răspunsuri 20

Adrian_49
Începător
Deci, cum spune si Calin, poate cineva sa ofere acel Network ID de 5 cifre pe care ar trebui sa il dea providerul, in cazul de fata, Orange? Nu e vorba numai de ordinea programelor. Nu se instaleaza profilul operator si din cauza asta la fiecare pornire cardul se reinitializeaza si cauta timp de 2-3 minute. Culmea e ca scrie in ghidul de instalare si operare acest lucru. Dar Orange nu s-a gandit sa ofere si solutia: un cod de 5 cifre pe care ar trebui sa il cunoasca orice tehnician. Mai mult, ar trebui sa fie public, la fel ca la alti furnizori.

Cipirix
Junior
Poate te ajuta asta

Salut, Adrian! In urma discutiilor cu echipa tehnica am primit confimarea ca network ID-ul solicitat este 28, folosind operatorul Orange pentru Fibra Orange Home. Te rugam sa il testezi si sa ne comunici daca a functionat.

Adrian_49
Începător
Normal ca nu a functionat. :) "28" are 2 cifre, Network ID are 5. Am incercat cu 28000 sau 00028. Nada. :)) Ma rog... cum am stat 2 ani asa, mai stau o luna, doua, trei, pana voi schimba furnizorul. E clar ca nu stie nimeni specificatiile tehnice ale retelei Orange.

In urma consultarii cu colegii nostri, am aflat ca o solutionare nu poate fi obtinuta ca urmare a scanarii dupa ID de retea. Situatia neplacuta este cauzata, cel mai probabil, de software-ul televizorului. Colegii nostri te roaga sa faci o scanare clasica a canalelor TV fara CAM introdus si sa salvezi lista de canale (indiferent in ce ordine). Apoi inchide si reporneste televizorul pentru a observa daca lista de canale, scanata anterior opririi televizorului, ramane in meniu. Te rugam sa faci aceste actiuni fara CAM introdus in televizor. Noua ne-ar fi util, in cadrul feedback-ului pe care il dam colegilor nostri, sa ne furnizezi detalii si despre modelul de televizor pe care il utilizezi.

DanStoica
Junior entuziast

Cred ca aceastea sunt datele pe care le cautam inclusiv ID de retea

https://prnt.sc/gVz7LQp06Feh