anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go - video play sacadat pe xiaomi redmi note 11 pro

Arnoldutz
Junior
Salutare, am o problemă cu un xiaomi redmi note 11 pro, pe Wi-Fi, Orange TV GO merge sacadat. Dar rău de tot. Daca opresc Wi-Fi, merge normal. Nu cred ca e o problema cu routerul deoarece am testat în paralel alte 3 telefoane plus o tableta, si merg perfect. Nici aplicația în sine nu cred ca are ceva deoarece nu mi-ar merge nici la celelalte dispozitive daca era. Telefonul este nou, din prima după ce l-am primit a făcut asa. Stiti ceva daca e vorba despre vreo setare!!? Menționez ca Youtube funcționează bine. Doar Orange tv go merge sacadat.
31 Răspunsuri 31

BlackWolf
Senior certificat
Da, defapt nu sunt 2 sisteme de operare, este unul singur cu un skin mai complex aplicat peste. Majoritatea telefoanelor au asa, Huawei, Samsung...etc., inafara de telefoanele cu Android curat, gen Pixel. Eu nu am incredere in brand-uri gen Xiaomi, Oneplus, Oppo...etc. si de asta nici nu imi cumpar. Cel putin la partea de soft au bug-uri si probleme si nu am chef sa ma enervez cu ele. Majoritatea sunt asa, dar unele au mai putine probleme decat altele. Ai facut retur la telefon doar pentru problema asta? Alte probleme mai avea? Si ce vrei sa iti cumperi acum?

Arnoldutz
Junior
Au fost doua chestii care ma deranjau sa zic asa. Unul asta cu play-ul, si aseara am constatat ca si pe rețea normala imi sacadează, deci nu doar pe Wi-Fi, iar a doua este estetica sa zic asa, a butonului de pornire, care este defapt si senzorul de amprenta. Ăsta joaca, mișcă, nu este un pic finuț, sau mai fix. Nu este buton ieșit in afara cum sunt cele de volum +/-, este tastă la nivel cu carcasa. Si cand pun degetul sa îl deblochez simt cum imi mișca sub deget. Slab părerea mea. Apoi ar mai fi niște satari continue date in notificare, actualizări la fiecare 1, 2 ore cred... Continuu... Ma dispera asta. I-am dat actualizare automata, ca de altfel si pe telefonul actual, dar nici chiar asa. De câte ori ma uitam la el, pac, actualizări... Ee.. 🙂 nici nu știu ce vreau sa iau, nu sunt pretențios, dar ma gândeam acum la Samsung s20. (s21 vrea sa isi ia nevasta-mea apoi avem conflicte :)) ). Sa vad, sa mai studiez un pic. Momentan am Huawei dar nu as mai lua din cauza lipsei serviciilot google.

BlackWolf
Senior certificat
Foarte nasol si enervant, daca pateam la fel, faceam si eu ca tine, il dadeam inapoi. Cum crezi ca reusesc sa le tina la preturi acceptabile? Se face rabat la calitate de peste tot. Cred ca e o varianta buna S21 sau macar S22. Nu te mai uita la S20, e invechit. Eu am un Huawei Mate 20 Pro, un P Smart Z si o tableta Samsung Tab A 10.1 2019 4G. Sunt destul de multumit de ele pana acum, nu mi-au facut figuri. Acum vreau sa schimb Mate 20 Pro-ul, ca face 4 ani deja si e cam obosit. Nu mai iau Huawei tocmai din cauza lipsei serviciilor Google. Eu am nevoie de ele si nu ma complic sa le instalez manual deoarece nu vor merge cum trebuie niciodata si nu am timp si nervi pentru figuri. As fi luat un un Mate 50 Pro care urmeaza sa apara, dar cum nu se poate, ma gandesc la un Honor Magic4 Pro sau Ultimate, Samsung Galaxy S22 Plus sau S22 Ultra, Iphone 13 Pro Max sau 14 Pro Max cand va aparea. Deocamdata nu stiu ce sa aleg, inca ma gandesc...

Arnoldutz
Junior
Si al meu asta actual e Huawei P smart Z. Anul 2020 im vara cumpărat. A luat trânte multe săracul is începe sa facă figuri. Am. Si un iPhone si o tableta Lenovo m10 tab. Asta am luat-o de iepuraș de Paște 🙂 imi place. Metalica, 4 cu 64 GB. Mi-a fost sugerat Samsung, cea de 10.7 sau 10.5 parca, dar tot Lenovo mi-a făcut cu ochiul. Huawei daca e cu lipsa google, ma leaga de mâini. Eu am o flotă de Uber / Bolt in Sibiu, si folosesc portalele pentru soferi. Si și eu conduc după programul de lucru ( Lucrez in automotiv), deci google imi e necesar. Ți-am zis ca nu ma pricep f bine si nu sunt pretențios, deci nu stiu acum o diferență între Samsung s20 si s21. Daca ruleaza bine... Ma descurc zic eu. Il iau anume pentru firmă. Bine, si tableta ma ajuta dar telefonul e altceva. Mda... Da vad. 🙂

BlackWolf
Senior certificat
Huawei face telefoane foarte bune, pacat de lipsa Google. P Smart Z-ul la mine inca functioneaza foarte bine, dar nu a fost agresat :)) Super, ai nevoie de Google, ca si mine, nu poti lua Huawei. Si Lenovo da, e destul de buna si poate arata mai bine, dar Samsung e putin peste. Daca tot iei ceva, ia S21 pentru ca e mai bun, mai nou, cu suport pentru o perioada mai lunga...

Arnoldutz
Junior
Da, Huawei are produse bune. Dar degeaba daca le-au tăiat google. Sa vad, aștept sa ma sune iarăși cei de la Orange si vad ce iau. Nu ma fost niciodată fan Samsung, dar daca vorbește calitatea... Probabil către samsung ma duc.

BlackWolf
Senior certificat
Da. Ce alte variante mai ai, ce telefoane iti mai plac?

Arnoldutz
Junior
M-am uitat puțin si la sonny xperia 10 iii. Dar despre asta chiar nu știu nimic. Bine, nici despre xiaomi nu știam dar am mai auzit totuși de la unul, altul. Dar e frumușel sonny

BlackWolf
Senior certificat
Da, ar fi bunisoare Sony Xperia 10 III, Sony Xperia 5 III, Sony Xperia 1 III, Honor Magic 4 sau Honor Magic 4 Pro. In spatele Honor tot Huawei e. Daca vrei Samsung alege S21+ sau S22+. Iphone nu iti face cu ochiul?

Arnoldutz
Junior
Am unul, de serviciu. Nu ma încântă 🙂 dar sa vad, ori Samsung ori mai studiez sonny

BlackWolf
Senior certificat
Am inteles. Pai Samsung sau Sony eu zic ca sunt o alegere destul de buna

Arnoldutz
Junior
Da, sa vedem. Revin cu noutăți ☺️

BlackWolf
Senior certificat
Perfect. Sunt curios de alegerea pe care o vei face. O seara frumoasă îți doresc!

Arnoldutz
Junior
Back on stage am luat un iPhone 13, doua săptămâni mâine il returnez. Poveste lunga si aici. Nu cred ca e bine sa amestecam topic-urile dar daca am zis ca revin, am revenit. Am luat 13-le si maine il returnez. Probleme nasoale. Ma dor ochii și capul de la ecran de înnebunesc. Zilnic. Am găsit multe recenzii si in romania si in străinătate plus un articol despre gadget-uri in care se reclama ecranul prost, "prost", cu noua tehnologie cu OLED. Las mai jos un scurt info . Bine, într-un număr mic de persoane, dar eu se pare ca sunt printre ei, si nu credeam. După 5 minute de uitat la el daca fac ceva, imi obosesc ochii si ma dor si ma ia si durerea de cap. Lam ținut 2 saptamani sa ii fac proba bine sa vad, poate e altceva. Dar nu. Cand nu ma uit la ecran, imi revin. Deci retur din nou. Mai jos : aici se referă la iPhone x, dsr am găsit fix aceleași probleme descrise pe alte site-uri si despre iPhone 13, 12, 11...: iPhone X este afectat de o noua problema serioasa care pare sa aduca dureri de cap, literalmente, utilizatorilor care au cumparat noul model de smartphone lansat de catre compania Apple anul trecut. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care ecranul iPhone X “palpaie” in timpul unui test facut pentru a demonstra cum este folosita tehnologia Pulse Width Modulation, cea acuzata ca genereaza problemele. iPhone X foloseste PWM, ca multe alte modele de telefoane mobile, pentru ecranul OLED, acesta “palpaind” la diverse frecvente, insa acestea nu ar trebui sa fie in mod normal vizibile pentru utilizatori. Din pacate, se pare ca unii dintre acestia le vad si au dureri de cap din cauza modului in care este implementata tehnologia PWM, testul de mai jos avand menirea de a demonstra ca Apple nu o foloseste intr-un mod chiar atat de grozav in telefon. iPhone X produce dureri de cap reale pentru utilizatori iPhone X este primul model de telefon Apple care foloseste tehnologia PWM, insa se pare ca pentru unele persoane ea vine nu doar cu dureri de cap, ci si cu dureri de ochi, sau oboseala severa generata de folosirea sa constanta. Clientii iPhone X care sufera din cauza acestor probleme sunt in numar foarte mic deocamdata si se plang pe diverse forumuri, dar problema in sine nu este una chiar atat de mare incat sa puna Apple “in garda”.

BlackWolf
Senior certificat
Mulțumesc ca ai revenit! Asta e nașpa, nu ma așteptam la IPhone sa aibă probleme de genul. Chiar ma gândeam sa îmi iau... Și acum după ce îl returnezi ce faci, ce îți cumperi?