anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go trafic date

Brebo
Junior
Buna ziua! Am inteles ca Orange TV Go poate fi utilizat doar daca esti abonat Orange si ca traficul de date pt streaming se scade din traficul inclus in abonamentul Orange, chiar daca folosesti TV Go pe wifi. In cazul acesta, fiind vorba de streaming video, presupun ca traficul se consuma foarte repede?
21 Răspunsuri 21

Romeo_
Senior certificat
Asa stiam si eu Vio dar nu am probat sa vad daca functioneaza toate canalele

Vio73
#StarMember
Depinde ce ofertă ai în pachet.

Razvan
#StarMember
Dacă ești abonat și la DTH/TV prin FO, primești automat canalele tv corespunzătoare pachetului tv ales.

Vio73
#StarMember
Eu am pachetul Love pe cont și am acces la majoritatea canalelor din Orange tv go.

teacher_
#StarMember
Salut! Orange TvGo se adresează tuturor, nu trebuie sa fii client Orange. Într-adevăr, daca ai un anumit tip de abonament, de la 10 euro în sus sa zicem, îl ai gratuit, adică nu plătești pentru el. Dar, traficul pe care îl faci când consumi se scade din traficul lunar. Folosesc TvGo de un an, dar nu consuma exagerat. Sa zicem, consuma exact cat m-aș uita pe YouTube. 1 ora, cam 700 de MB. Așa am observat pe modem. Daca nu ești client Orange, poți să îl ai contra cost, la care se adaugă și suma tarifată pe trafic. Părerea mea este că acest serviciu este util doar in cazurile in care nu ai acces la un televizor. Eu sunt mulțumit de TvGo, cu toate că nu urmăresc decât să zicem cateva ore pe săptămână.

DanielaH
Moderator
@Brebo, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite despre traficul de date in aplicația Orange TV GO. Mulțumim!

Neaplicabil
Bună, cel mai sigur mod e sa setezi o limita de date mobile ca să nu faci cost suplimentar asta dacă nu ai mult net inclus în abonament după terminarea celui 1gb care e inclus în oferta tv. Și poți urmării liniștit programele tv.