anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV GO pe Fire Stick 4k

deejay
Începător
Cand faceti aplicatia Orange TV GO sa fie compatibila cu Fire Stick TV 4K? Momentan folosesc versiunea 7 a aplicatiei care merge ok, doar ca trebuie sa folosesc mouse ca sa pot da click sa vad programele.. ar fi bine sa faceti ceva sa mearga nativ fara mouse.
42 Răspunsuri 42

marliadrian
Începător
Va salut , vreau si eu un link pentru aplicatia orange go tv pentru Amazon fire stick 4k va rog

deejay
Începător
Salut, Gasesti aici aplicatia si versiunea 8.1.1 si versiunea 8.2 (asta merge perfect si pe Android TV si pe firestick!) https://www.gameforest.ro/viewtopic.php?f=16&t=4132

Kos_min23
Începător
Salut Sunt în Germania și nu pot instala orange tv go pe firestick. Ma poate ajuta cineva? Ms

Salut, Kos_min23! Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare pentru televizoarele Tizen si Android. Daca stick-ul tv ruleaza unul dintre aceste doua sisteme de operare atunci aplicatia o sa fie gasita in Market. Pentru a oferi un raspuns clar, colegii nostri au nevoie sa ne comunici modelul televizorului tau, pentru a verifica specificatiile.

Kos_min23
Începător
Ați primit modelul la tv ?

marliadrian
Începător
Eu cred ca cei de la orange Nu inteleg ceva : SE SOLICITA APLICATIA ORANGE TV GO PE AMAZON FIRE STICK ar avea multi clienti .. eu am android tv si samsung tizen .. bine ar fii daca ar lansa si pentru modelele .. webOS LG-uri .. mult success Orange ..

FaraUnID
Campion certificat
@Kos_min23 In mod oficial aplicatia nu este disponibila pe Amazon Fire Stick si nici nu cred sa fie target-ata pentru magazinul de aplicatii din Germania. Dar, dat fiind faptul ca acest Fire Stick este motorizat de o versiune custom de android, ai putea pacali jucaria sa instaleze versiunea de andoid a TV Go descarcata dintr-un magazin de aplicatii alternativ. @Orange Assistant Amazon Fire Stick este un..... stick, asa cum o spune si numele si ruleaza o versiune custom de android, personalizata de catre Amazon. Ce treaba are televizorul in aceasta ecuatie?

Gabystone
Junior entuziast
Salut. Stie cineva ce aplicatie trebuie sa folosesc pentru Firestick TV sa am antena play? Multumesc

FaraUnID
Campion certificat
Aplicatia AntenaPlay.ro pentru android. Daca nu o gasesti in magazinul de aplicatii Amazon, trebuie descarcata dintr-un magazin de aplicatii alternativ si pacalit stick-ul sa accepte instalarea ei din surse externe.

Gabystone
Junior entuziast
Nu este pe amazon. Iar versiunea de android are o rezoltie ciudata. As vrea sa gasesc undeva versiunea de smart tv deorece aceea functioneaza cel mai bine pe firestick!

FaraUnID
Campion certificat
Tot intr-un magazin de aplicatii alternativ https://tv.aptoide.com/ trebuie cautat. Eventual, cineva care are deja instalata aplicatia de Android TV pe acest firestick sa efectueze un backup si sa-l puna la dispozitie.

Gabystone1
Începător
Salut, Are cineva versiunea 9 pentru Orange TV Go compatibila cu Amazon Fire Stick? Multumesc

B0GDI
Junior

Orange, explicati-mi si mie cum de la 3 ani de la acest post nu avem inca o aplicatie Orange TV in appstore-ul Amazon. In schimb trebuie sa trecem la tot felul de workaround-uri ridicole de a cauta dependinte care pica la urmatorul release de soft. E incredibil.