anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV GO pe Fire Stick 4k

deejay
Începător
Cand faceti aplicatia Orange TV GO sa fie compatibila cu Fire Stick TV 4K? Momentan folosesc versiunea 7 a aplicatiei care merge ok, doar ca trebuie sa folosesc mouse ca sa pot da click sa vad programele.. ar fi bine sa faceti ceva sa mearga nativ fara mouse.
42 Răspunsuri 42

deejay
Începător
@rafa.bloger cat merge le platesc extraoptiunea, daca nu mai merge iau extraoptiune la digi si gata 🙂

deejay
Începător
mda, de astazi aplicatia cere update, iar dupa actualizare la versiunea 8.1.1 nu mai porneste.. am dat mail la departamentul de aplicatii sa vad daca au de gand sa repare sau ma mut la alt provider de tv online..

deejay
Începător
revin, am reusit sa fac sa mearga si ultima versiune 8.1.1, merge ok doar ca la fel ca si cea anterioara are nevoie de mouse, dar e ok si asa..

Vio73
#StarMember
Și eu folosesc mouse pe tv, pentru că altfel nu mă descurc.

alext
Începător
Salutare, am si eu un Fire Stick insa nu reusesc sa-i dau de cap am instalat Orange TV, Digi Online, Telekom TV, insa Orange TV nu se deschide ori da crash, Telekom se deschide, se incarca cele 3 puncte dupa care da crash iar la Digi am reusit sa ma loghez insa cand dau play pe un canal imagine neagra si iese in home. Ma poate ajuta cineva care le-a pus pe "picioare"? Mutumesc anticipat!

deejay
Începător
salut, pai in primul rand trebuie sa faci mouse sa mearga ori cu mousetoggle ori sa folosesti un mouse cu bluetooth. apoi dupa ce instalezi aplicatiile o sa iti ceara permisiuni, la cea pt locatie trebuie sa dai deny (pt ca foloseste serviciile google play care nu merg pe stick!) si apoi ar trebui sa mearga. la mine merg toate (horizon tv, orange tv go, telekom)

alext
Începător
Salut, mersi pentru raspuns, am facut sa mearga Orange TV dar Telekom nu vrea in setari la permisiuni are refuzata permisiunea pentru stocare si nu ma lasa sa o activez se aude un ding cand incerc. Digi Online se poate face sa ruleze? Mersi!

deejay
Începător
aplicatia telekom trebuie reinstalata si cand intreaba de permisiuni cea pt fisiere trebuie permisa, cea pt locatie trebuie anulata. aplicatia digi trebuie folosita o versiune mai veche Digi.Online-ro.rcsrds.digionline-4.2.6-80.apk

alext
Începător
Imi poti lasa o adresa de contact te rog? Eu am FireStick 4K cand instalez Telekom TV nu imi zice nimic de permisiuni doar porneste. Astept o adresa de contact. Mersi!

deejay
Începător
Telekom TV-ro.telekom.pm.TELEKOMRO-2.2.2-1154.apk asta e aplicatia, daca folosesti altceva nu am idee..

alext
Începător
Am facut sa mearga si Telekom problema e la Digi intra in aplicatie ma loghez dau pe un post stau cele 3 puncte afisate si nu se mai intampla nimic

Ascary
Campion certificat
Salut. Aveti idee de ce unele programe Orange Tv Go nu au drepturi de cast pe televizor prin chromecast,cum ar fi ProTv,Antena 1 etc?

RafaHelper
#StarMember
Salut @ascary, Pentru ca nu s-au oferit licente in acest sens. Probabil ai vazut ca nici toate emisiunile nu sunt difuzate in aplicatie. De exemplu mergi pe TVR1 si spune la o emisiune ca "acest program nu are drept de difuzare online".

Ascary
Campion certificat
Merci Rafa. Cam frustranta situatia,tocmai canalele care sunt cele mai vizionate nu au permisiunea de cast. Am incercat sa pacalesc aplicatia Orange Tv Go si sa fac oglindire nu cast din aplicatie dar nici asa nu a mers. Ramanea sonorul in televizor dar imagine ioc. Ciudat este ca in aplicatie Pro Tv-ul merge foarte bine dar nu vrea cast pe televizor. _______ Pentru @Orange Assisstant,escaladati va rog problema asta catre serviciul tehnic,poate se gaseste o solutie. Multumesc frumos.

Ascary
Campion certificat
Pentru cei care vor sa faca cast la Pro Tv pe televizor intrati pe protvplus si in player este un buton de cast,enjoy :) https://protvplus.ro/tv-live/1-pro-tv