anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Love - nu vad niciun canal 4K in oferta

bogapostu
Explorator

Buna ziua,

Nu vad niciun canal 4K in oferta, nu are Orange asa ceva?

1 Soluţie acceptată‚

Pe site nu am vazut sa apara, dar in aplicatia Orange TV Go am vazut ca apar: Eurosport 4K si Prima 4K (Prima fiind disponibil gratuit). Voi mai verifica si acasa pe televizor daca mai era unul sau nu (nu vreau sa incurc cu Love Nature 4K de la Digi).

PS: din experienta, la toti cablistii canalele sunt destul de orientative (cu excetia TVR, Canalele Trusturilor Intact si ProTV, Eurosport, o parte din lista Must Carry si alte cateva mai cunoscute), grila poate suferi modificari. Adica, daca acum, in noiembrie 2025 sunt 3 canale 4K, posibil ca peste 6 luni-1 an sa fie 5.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă ai un tv compatibil 4K, trebui sa receptionezi canalele Eurosport 4K și Prima 4K.

Din păcate, cei care dețin receivere nu recepționează canale 4K deoarece acestea nu sunt compatibile 4K. Orange are in oferta doar receivere HD

Pololică
#StarMember

Salutare!

Pe partea de televiziune, ce canale ai incluse? Ce eroare primesti la acele canale?

Cum zice si Mihai, daca ai incluse canalele 4K, dar aparatura ta nu suporta acest format, nu ai cum sa le vizionezi. 

bogapostu
Explorator

In oferta de pe site nu apare

As fi accesat oferta lor, dar nu as dori sa renunț la 4k de la Digi

Într-adevăr în lista de pe site nu apar canalele 4K (Eurosport și Prima) ca fiind disponibile.

Dacă vrei să faci pasul către Orange poți contacta serviciul clienți pentru a confirma oficial ce canale 4K sunt disponibile in zona ta. Poate updateaza și lista disponibilă online. Îi poți contacta prin chatul din aplicația my Orange.

Pe site nu am vazut sa apara, dar in aplicatia Orange TV Go am vazut ca apar: Eurosport 4K si Prima 4K (Prima fiind disponibil gratuit). Voi mai verifica si acasa pe televizor daca mai era unul sau nu (nu vreau sa incurc cu Love Nature 4K de la Digi).

PS: din experienta, la toti cablistii canalele sunt destul de orientative (cu excetia TVR, Canalele Trusturilor Intact si ProTV, Eurosport, o parte din lista Must Carry si alte cateva mai cunoscute), grila poate suferi modificari. Adica, daca acum, in noiembrie 2025 sunt 3 canale 4K, posibil ca peste 6 luni-1 an sa fie 5.