anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange a murit sau mai unifica grilele tv anul acesta 2023

Nicolae76
Explorator
 
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din care știu eu, marile diferențe sunt lipsa canalelor Discovery și Eurosport. Dar are și OROC ceva în plus, Realitatea plus și Romania Tv in format HD, iar pe ORO sunt doar SD.

Din păcate, nu cred că vei primi nici acum un răspuns clar, pentru că toată lumea speră să se întâmple cât mai repede, dar nu se știe când. Am văzut că este un audit cu firme de consultanță, cu avocați și alte minuni, pentru că la OROC are vreo 46 la sută acțiuni statul și de aici și complicațiile majore.

Ai ceva detalii pe aici:

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/statul-apeleaza-la-consultanta-in-fuziunea-telekom-roma...

E mai complicat decât credem toți și sper și eu să se termine cât mai repede!

Tipic romanesc multă birocrație  bătaie de joc și mulții angajații ai statului incompetenții și cu salarii foarte marii probabil până se va face unificarea Orange va avea aceiași abonații la televiziune și internet  pe care ai avea nainte de preluarea fostului telekom am observat că pleacă tot mai mulții abonații de la Orange care au abonament la televiziune și internet fix care este cauza an ritmul acesta până la final de an la Orange vor fi subt un milion de abonații și la tv și internetul fix 

 

Și eu am crezut că se va face mai repede, dar asta este, din păcate!

Să nu încurcăm .... borcanele. Orange România și Orange România Communications sunt două societăți private. Faptul că ar avea și statul un procent din OROC e strict referitor la servicii de telefonie fixă, nu are a face cu politica privind serviciile de televiziune (cablu sau DTH). Iar auditarea sigur, dacă se face, este prin societăți de audit PRIVATE.

Acum, întrucât patrimonial societățile sunt distincte, chiar și contractele noi de internet fix/TV se fac ÎNCĂ pe OROC, NU pe ORO. De fapt depinde cui aparține patrimonial rețeaua fixă din zonă. Deranjant, și ciudat chiar. Și asta pentru că mare parte din rețeaua fixă este aferentă OROC. Cine nu acceptă/nu înțelege situația actuală, este liber să aleagă orice alternativă dorește. 

Și nu uitați acei care aruncați cu pietre: Vodafone și UPC  nu a fost o "iubire de-o vară". Procesul fuziunii și integrării serviciilor a fost mai lung de un an de zile. Și nu presupunea statul cu o parte din bussiness. Până și fuziunile bancare durează mai mult de un an. Pentru că NU discutăm de unirea a două tarabe dintr-o piață de legume.

Așadar, numai bine tuturor.