la 18-06-2025 04:12 PM
Bună ziua! Vă cer ajutorul pentru că eu nu mai înțeleg nimic.Deci:azi dimineață văd că au apărut posturile franceze și că am posibilitatea de a alege noua opțiune “internațional” la promoție,cu un euro în loc de doi euro.Perfect!Probabil mi-au trebuit un minut sau două ca să activez opțiunea și să funcționeze.Peste o vreme mă uit în aplicație și văd că apare opțiunea activă,la doi euro cost.Reușesc cu robotul și apoi,dirijat la un consultant să ajung la concluzia că nu este valabil.Îl rog pe consultant să anuleze.Ok.Peste două minute intru în aplicație și văd opțiunea la un euro.Evident o bifez.În cont,din nou,doi euro.Pun screenshot-ul să-l vedeți.Pentru cei cîrcotași:nu vorbim de bani neapărat ci de corectitudine!Idei?
18-06-2025 04:19 PM - editat 18-06-2025 04:20 PM
Salutare!
Părerea mea este să faci poză și să păstrezi sms-ul sau dovada că ți s-a activat cu 1 euro și dacă vine pe factură altfel, le furnizezi dovada a ce ai primit.
Nu contează ce apare acolo ulterior, probabil ai ceva promoțional.
Baftă!
la 18-06-2025 04:24 PM
Salut,
Și pe site-ul oficial apare prețul specificat de tine.
https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/
Îți recomand să deschizi o sesizare in acest sens către serviciul clienți și să ceri afișarea corecta a prețului in contul my Orange.
la 20-06-2025 09:37 AM
@Mircea63, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu opțiunea?
la 20-06-2025 11:40 AM
Da,chiar acum.S-a lansat oferta fără să fie rezolvate toate implicațiile acesteia(părerea mea).
la 20-06-2025 11:47 AM
Mulțumim pentru confirmare. Mă bucur că s-a rezolvat.
Ne dai, te rog, mai multe detalii despre ce se întâmplase și cum ai rezolvat? Răspunsul tău poate fi util și altor membri care se confruntă cu aceeași situație.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor