anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

nu pot viziona protv pe laptop pe tvgo.orange.ro

ot02nic
Junior

de cateva zile am renuntat la digi si am trecut de black friday la orange, pachetul Premiere

desi in lista de canale imi aprare PROtV cu portocaliu, adica le pot viziona online, stie cineva de ce nu pot sa -l accesez pe laptop pe tvgo.orange.ro? nici TVR-urile nu merg, dar alea mai putin ma intereseaza..

8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember

Te-ai logat cu datele tale de My Orange?

FLo1
#StarMember

Salut @ot02nic. Vezi că e posibil să te fi logat cu datele contului de MyOrange și ai acces doar la posturile gratuite. Conectează-te cu datele aferente abonamentului de TV și sigur se va schimba problema accesului. Te așteptăm cu vești bune. 

pai nu sunt aceleasi? de unde sa iau altele?

Logarea este cu adresa de email sau numărul de telefon? De preferat să fie cu adresa de email. Și bineînțeles, să fi administrator pe contul respectiv. 

ot02nic
Junior

da     sunt logat         cu datele de My Orange                         

Ai urmat pașii de asociere descriși în linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-am-acces-in-orange-tv-go-pe-toate-dispozitivele-mele-daca-am-un-abona... 

Dacă nu reușești contactează serviciul clienți pentru suport.

MihaiC99
Campion

Din informațiile de pe site Orange TV go, nu poți accesa canalele Pro de pe laptop.

"Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD nu pot fi accesate de pe laptop sau în browser-ul de pe telefon pe site-ul tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV.
Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România."

https://www.orange.ro/tv/tv-go/smart-tv/ 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să fii admin pe cont și să adaugi serviciile fixe în My Orange, dacă nu ai făcut-o deja. Dacă ai aceste lucruri deja, le scrii de luni încolo la adresa aplicatii@orange.com și trebuie să funcționeze.

Baftă!