anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot vedea toate canalele

Alextutui
Începător

Bună ziua! Nu mi se pare normal ca eu să plătesc pachet suprem și să nu pot urmări toate programele. Cred ca iau in calcul rezilierea.

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Salut,

Poți detalia problema întampinata? Ce programe nu poți viziona?

Unele canale sunt criptate și necesită un card CI sau un decodor pentru vizionare. De asemenea pentru a viziona unele canale este necesar activarea unei extraoptiuni 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt canale din extraopțiuni, cum ar fi cea din ,, international " lansată zilele trecute, care nu va funcționa. Mă refer la câteva canale franțuzești.

În rest, ar trebui să funcționeze aproape toate, nu știu dacă Cinemaxx și pachetul maghiar, cel **beep**, etc.

Ai jos , în pagină, extraopțiunile:

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/?srsltid=AfmBOopzBimSrdH04yd6iqGCyie945Ev8kQaTpRVep6mfA7...

Canalele din opțiunea Orange Internaţional sunt:

• CNBC HD – canal de ştiri în limba engleză;
  • Gulli HD – canal în limba franceză cu conţinut dedicat copiilor, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • M6 HD – canal generalist în limba franceză, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • Mediaset IT SD – canal generalist în limba italiană, disponibil în exclusivitate la Orange;
  • France 2 HD – canal generalist în limba franceză;
  • France 3 SD – canal generalist în limba franceză;
  • France 4 SD – canal în limba franceză cu conţinut dedicat copiilor, disponibil în exclusivitate la Orange.

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alextutui

Ai nevoie de o soluție sau doar iți spuneai oful?

DanielaH
Moderator

@Alextutui, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta. De când sunt probleme cu recepționarea canalelor? Despre ce canale este vorba?