anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merg canalele prima 2,3,4 și 5 pe Tv premium

Horatiu2025
Junior

De cât timp nu merg canalele prima 2,3,4 și 5 si HBO? La mine, am observat de marți. Am anunțat compania și nimic

28 Răspunsuri 28

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai tv Premium și nu mai merg? Dacă ai pachetul mic, nu mai sunt incluse canalele Prima, decât primul.

Ai detalii aici .

Iar HBO poate ai avut un număr anume de luni inclus acest pachet și de aceea nu-l mai ai.

Poți să le scrii pe Chat Djingo .

Baftă!

Salve!

Am pachet premium. Am anunțat de marți serviciul tehnic și nu s-a găsit vreo soluție. 

Atunci tot ei trebuie să rezolve. Insistă, chiar depune-le sesizare scrisă prin chat sau prin aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Dacă ai pachet Premium, nu ar trebui să fie probleme!

Nu te-am întrebat. Ai ci+ introdus în tv? Că nu merge altfel. Adică merge doar dacă ai ci+ introdus în tv, chiar dacă ai pachet Premium.

Da, cartela este introdusă în Tv.

Buna ziua!

Este corect sa se scoata programele sport din grila? eu cand am facut contractul si am luat pachetul entry erau incluse,. este normal sa se schimbe regulile jocului in timpul jocului? Mi se parea normal sa se scoata programele doar la clientii noi, nu si la cei care au contractul in derulare si ca sa benificiez de programele sport trebuie sa platesc optiune suplimentara de 3euro. 

Salut,

Poți încerca să treci la pachetul TV Premium solicitând o ofertă actualizată din partea departamentului de ofertare Orange.

Oricum, 16 lei este destul de mult pentru doar 4 canale. Reține că există o extraopțiune în Orange TV Go care include aceste canale la doar 3 lei. Dacă ai un Smart TV compatibil, le poți viziona direct prin aplicația Orange TV Go.

Ai dreptate, dar asta este situația din păcate. Poți încerca trecerea la pachetul Premium, lucru pe care l-aș face și eu. Bine, eu am acest pachet oricum.

MihaiC99
Campion

Salut,

Canalele Prima Sport 2,3,4,5 au fost gratuite în pachetul Esential pana în data de 7 aprilie inclusiv. După această dată abonații tv esential au optiunea achizitionarii extraoptiunii Sport ce include aceste canale (Prima Sport 2,3,4,5).

Dacă susții că beneficiezi de pachetul premium, atunci nu ar trebui să fii afectat și ar trebui să poți recepționa canalele Prima Sport 2, 3, 4 și 5.

Ne poți confirma de ce abonament dispui (premium sau esențial)?

În legătură cu HBO acesta este inclus gratuit in pachetele Supreme și Premiere. Însă poate fi achiziționat ca și opțiune suplimentara.

Daca ai tv premium și nu recepționezi canalele ar trebui sa contactezi serviciul clienți prin metodele uzuale:

https://www.orange.ro/contact/ 

Salve!

Am pachet premium! Am anunțat încă de marți serviciul tehnic și nu am primit niciun răspuns concret. Doar că se încearcă rezolvarea problemei.

Sună din nou luni la serviciul clienți Orange și precizează clar că beneficiezi de un pachet premium, iar problema a fost semnalată încă de marți. Solicită să fii transferat direct către departamentul tehnic pentru clarificări și o soluționare rapidă.

In aplicația Orange TV Go poți accesa canalele respective?

Am fost direcționat spre tehnic dar degeaba. Sunt foarte nemulțumit de abordarea lor și de faptul că problema persistă.  Cred că voi relizia contractul, merg la concurență. 

Rezilia, scuze🫣......    

Te înțeleg, însă nu ar fi trebuit să aștepți atât de mult pentru un răspuns. Uneori e nevoie să insiști. Sună luni și solicită explicații legate de sesizare. Ai dreptul și la compensații pentru neplăcerile întâmpinate.

Ai verificat dacă poți urmări programele din Orange TV Go, fie direct din aplicație, fie din browser? Măcar până la remediere.