anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutati schimbare satelit Orange Romania DTH (16.08.2022)

BlackWolf
Cunoscător certificat
Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi (16.08.2022) va puteti reorienta antena dinspre Astra 5B catre Hellas Sat 3.
- Cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat.
- Cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft.
Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare.
Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Găsiți aici toate detaliile despre această modificare - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/

Vizualizare soluţie în postul original

68 Răspunsuri 68

atlantistm
Junior
Cei care avem CI+ CAM trebuie sa schimbam ceva sau sa facem update la CI sau doar reglam antena pe satelitul Hellas si dam ok la cautare automata? a facut cineva aceasta trecere?

Vio73
Campion certificat
Nu faceți nimic în afară de mutarea pe Hellas și rescanarea programelor

Spike
Junior
Salut . Am antena deja orientata spre satelitul hellas deoarece am fost client Telekom. Am decis sa fac contract nou cu Orange nestiind ca ei folosesc alt satelit si nu are acoperire in locatia unde sunt eu . Am aparatul mic Samsung iar daca dau scanare gaseste 152 canale dar nu merg. Prin setari nu apare satelitul Hellas doar Astra. Niste sfaturi ce trebuie facut ? Cei de la serviciul clienti nu sunt de mare ajutor . Multumesc.

Vio73
Campion certificat
Probabil că mai trebuie făcute unele reglaje. Dacă te uiți în descrierea topicului, scrie că pe Samsung intră automat...

Spike
Junior
Salut . Reglaje la ce ? Antena e reglata pe Hellas 39E iar la semnal am 89 putere cu 90 calitate .

Vio73
Campion certificat
E ciudat atunci, pentru că ar trebui să-ți meargă canalele.

Spike
Junior
In meniul aparatului Samsung nu ar trebui sa apara satelitul Hellas ? Momentan sunt doar 2 sateliti , Astra 5B si Astra 1KR 19.2E. Cum se adauga noul satelit Hellas daca receptoare mici Samsung nu necesita updatare la soft ca sa funtioneze . Multumesc.

Vio73
Campion certificat
Teoretic, după spusele celor cu aparate din acestea, apare automat. Eu nu sunt de la Orange, ci doar am văzut ce spun alți utilizatori. De ceva vreme nu mai am tv satelit, pentru că am trecut pe cablu.

Vio73
Campion certificat
Revin cu informații aflate astăzi de la un prieten instalator: trebuie căutate manual unele frecvențe gen (12524 V 30000), după ce antena este reglată pe satelitul Hellassat. Aveți aici lista de frecvențe de pe Astra și Hellassat: https://ro.kingofsat.net/pack-orangeromania.php

Spike
Junior
Salut . Multumesc pentru sugestile si raspunsuri . In meniul receptorului nu exista setarea in care poti introduce manual frecvente

Vio73
Campion certificat
Nu să le bagi manual, doar să le cauți.

Spike
Junior
Frecventele de pe satelitul Hellasat pe care orange transmite programele nu sunt in meniul receptorului. De exemplu 12175V sau 12251V plus celelalte nu sunt adaugate in setarile receptorului.

Spike
Junior
Multi zic ca ar trebui sa intre automat programele pe receptorul Samsung mic . Ce cred eu si nu inteleg cum ar putea intra automat , acel receptor mic a fost programat de orange sa functioneze pe satelitul Astra 5B si nu are frecventele pentru noul satelit Hellas , fara un software update nu vad cum ar putea intra programele automat .

Vio73
Campion certificat
Eu am vorbit cu instalator astăzi și mi-a spus că trebuie căutată frecvența aia și apoi apare și satelitul. Nu mai am tv satelit de aproape un an, pentru că a venit fibra la mine.

Marius71
Începător
Informațiile nu sunt exacte. Am trecut un receptor Samsung pe satelitul Hellas-Sat . Au intrat automat dar anumite canale nu funcționează sau scrie lipsa semnal. Dacă încerc Căutare automata nu prinde nimic. La salvare dispar și canalele inițiale și apoi nu mai pot face nimic pana nu pun receptorul înapoi pe Astra. In meniu nu exista satelitul Hellas-Sat. Iar frecventa scrisă mai sus nici nu exista la setările LNB. Realitatea este ca Orange a făcut o modificare nepregătită cum trebuie. Îmi aduc aminte când au preluat Dolce clienții BoomTv s-a făcut update la receptoare.