anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutati schimbare satelit Orange Romania DTH (16.08.2022)

BlackWolf
Senior certificat
Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi (16.08.2022) va puteti reorienta antena dinspre Astra 5B catre Hellas Sat 3.
- Cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat.
- Cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft.
Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare.
Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Găsiți aici toate detaliile despre această modificare - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/

Vizualizare soluţie în postul original

89 Răspunsuri 89

Koragg
Junior entuziast
Problema e ca ma scoate si din program ex de pe protv asa din senin imi apare lacatul si ma pune sa bag codul si porneste iar calitatea semnalului sub 60 la suta pe astra nu facea asa ceva cred ca e o problema undeva ....la stb kaon ..samsung merge perfect

Vio73
#StarMember
Dacă ai o calitate scăzută, e normal să pierzi semnalul. Cred că poți cere schimbarea receptorului respectiv, poate are vreo problemă.

Koragg
Junior entuziast
Am sunat la orange si se cunoaste problema este doar pe stb-urile Kaon si se lucreaza pt rezolvarea problemei pana in 15 septembrie sar rezolva toate anomaliile despre care am spus sunt din softul stb-ului Kaon

Vio73
#StarMember
Atunci ar fi excelent. Doamne ajută să se rezolve!

Ati40
Începător
mie in kaon nu imi apare hellas numai astra5b si nici nu pot sa fac update, imi zice ca am ultima versiune de software, astept pe tehnician, el a zis ca numai trebuie reorientat antena, asta am facut dar nimic asa ca l-am adus inapoi sa mearga, oare cei de la orange trebuie sa faca update?

Jax
Începător

Salut cum ai rezolvat problema .

Vio73
#StarMember
Da, trebuie să facă update, pentru că nu au satelitul respectiv în memorie pe acest receiver. Eventual, sună la ei.

atlantistm
Junior entuziast
Cei care avem CI+ CAM trebuie sa schimbam ceva sau sa facem update la CI sau doar reglam antena pe satelitul Hellas si dam ok la cautare automata? a facut cineva aceasta trecere?

Vio73
#StarMember
Nu faceți nimic în afară de mutarea pe Hellas și rescanarea programelor

Spike
Junior
Salut . Am antena deja orientata spre satelitul hellas deoarece am fost client Telekom. Am decis sa fac contract nou cu Orange nestiind ca ei folosesc alt satelit si nu are acoperire in locatia unde sunt eu . Am aparatul mic Samsung iar daca dau scanare gaseste 152 canale dar nu merg. Prin setari nu apare satelitul Hellas doar Astra. Niste sfaturi ce trebuie facut ? Cei de la serviciul clienti nu sunt de mare ajutor . Multumesc.

Vio73
#StarMember
Probabil că mai trebuie făcute unele reglaje. Dacă te uiți în descrierea topicului, scrie că pe Samsung intră automat...

Spike
Junior
Salut . Reglaje la ce ? Antena e reglata pe Hellas 39E iar la semnal am 89 putere cu 90 calitate .

Vio73
#StarMember
E ciudat atunci, pentru că ar trebui să-ți meargă canalele.

Spike
Junior
In meniul aparatului Samsung nu ar trebui sa apara satelitul Hellas ? Momentan sunt doar 2 sateliti , Astra 5B si Astra 1KR 19.2E. Cum se adauga noul satelit Hellas daca receptoare mici Samsung nu necesita updatare la soft ca sa funtioneze . Multumesc.

Vio73
#StarMember
Teoretic, după spusele celor cu aparate din acestea, apare automat. Eu nu sunt de la Orange, ci doar am văzut ce spun alți utilizatori. De ceva vreme nu mai am tv satelit, pentru că am trecut pe cablu.