anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutati schimbare satelit Orange Romania DTH (16.08.2022)

BlackWolf
Maestru
Pentru abonatii Orange Romania Satelit, de astazi (16.08.2022) va puteti reorienta antena dinspre Astra 5B catre Hellas Sat 3.
- Cei care au STB Samsung sau CI+ canalele vor intra automat.
- Cei care au STB Kaon trebuie sa faca update de soft.
Operatiunea de mutare a antenelor dureaza pana in mai 2023. In acest timp, clientii vor fi vizitati de catre echipele tehnice pentru reorientare.
Pe noul satelit sunt disponibile canalele National Geographic, TDC, FilmBox Premium.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Găsiți aici toate detaliile despre această modificare - https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

89 Răspunsuri 89

BlackWolf
Maestru
Aaa, da, corect, ai procedat bine. Din ce ai scris mai devreme se intelegea altceva. Au facut schimbarea deoarece costurile sunt mai mici pe Hellas, mai ales ca ambele, ORO si OROC sunt pe acelasi satelit. Si da, pentru Hellas pentru o receptie mai buna ar trebui o antena mai mare si rotunda, cum avea fostul Telekom. Cred ca pana la urma Orange isi va da seama ca nu e ok si vor schimba toate antenele cu unele mai mari, pentru o receptie mai buna. Eu inca nu am reorientat antena, mai astept putin, poate vor schimba antenele cat mai repede. Daca nu, eu mai am 2 antene mari complete ramase, una de la Digi si una de la Telekom, de cand am fost la ei. Cand vor veni cei de la tehnic sa reorienteze antena, daca nu o schimba cu una mai mare, le dau sa monteze una din alea 2 ale mele, ca tot stau degeaba si incurca. Bine ca nu le-am aruncat...

Vio73
#StarMember
Discuția asta a fost și la începuturile DTH Orange. Mă refer că spuneau unii că e mică antena și nu va face față. Și iată că nu a fost așa. Am fost abonat al acestui serviciu din prima zi! De menționat este faptul că, atunci când sunt intemperii de o intensitate mai mare, serviciul tv prin satelit poate deveni total sau parțial nefuncțional. Eu știu că e destul de bună transmisia pe Hellas sat, dar e normal ca recepția să fie și mai bună cu o antenă de diametru mai mare.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
Diferenta este ca Astra are putere mai mare decat Hellas conform hartilor. Si mie acum pe Astra cu antena mica merge excelent, dar daca la reorientarea pe Hellas ramane tot antena mica, poate sub cerul liber va merge bine, dar la intermperii si nori putin mai grosi va fi mai sensibil si va pica semnalul mai des fata de acum. Acum merge destul de bine chiar si la nori grosi si intemperii, pica greu, pica doar cand ajunge la extreme. Cand am avut Telekom, care era tot pe Hellas, pica mai des si la nori putin mai grosi, chiar si cu antena mare, deci cu antena mica va fi si mai rau. De asta zic, daca tot am o antena mare care sta degeaba, mai bine sa profit si sa o pun in functiune daca se va vedea diferenta si va imbunatati calitatea. De asta e si mai ieftin Hellas-ul, ca e sub Astra din toate punctele de vedere, mai putin ca si acoperire in toata Europa. Asta e problema, dau mai putini bani pe satelit, dar si calitatea serviciilor va fi mai slaba...

Koragg
Junior entuziast
Salutare Am vazut noua grila la tv satelit de pe Hellas in afara de National geogafic mai nimic nou insa vad si posturile analogice care apar in grila ex tvr 1 si tvr 1HD acum in lista EPG apar toate sau se pot sterge ? Sau apar doar cele HD cum sunt acum ?

BlackWolf
Maestru
Salut! Eu zic ca apar ca si acum, doar cele HD ca si pana acum. In caz ca apar ambele variante, se pot sterge. Da, inafara de National Geographic, TDC, FilmBox Premium nu este nimic nou

Koragg
Junior entuziast
Salutare tuturor A venit tehnicianul orange a mutat antena pe hellas insa am o nedumerire la semnal lntensitatea este suta la suta insa calitatea oscileaza intre 45 si 55 la suta sar putea sa fie vreo problema?

Vio73
#StarMember
S-ar putea să te influențeze când este plafon gros de nori sau ploaie, în sensul că poți avea întreruperi. Normal, trebuia s-o regleze ceva mai bine!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Koragg
Junior entuziast
Eu la-m intrebat daca nu sunt probleme a zis ca nu si ca totul e ok pt ca semnalul e mai bun pe hellas o sa vedem dar calitatea semnalului e slab pe antenele orange cum am spus cred ca o sa pun una de telekom sa vedem cum e....

Vio73
#StarMember
E mai bun semnalul, dar probabil mai trebuie umblat pe la reglajele finele!

Koragg
Junior entuziast
Salutare Revin am descoperit ceva....am 3 STB uri 2 samsung si unul kaon aici e problema pe kaon semnal slab calitate 45 la suta insa pe cele 2 samsung am calitatea 93 la suta deci nu e din antena stb kaon ori are o problema ori sunt de proasta calitate

Vio73
#StarMember
Atunci nu e nicio problemă, stai liniștit! Mai umblă un pic pe la cablul și mufele de la antenă, care vin la kaon, pentru că pot fi mici impedimente pe acolo. În rest, este super bine. Kaon e mai slab decât Samsung! Să te bucuri de calitatea serviciilor Orange DTH in continuare.

Koragg
Junior entuziast
Am schimbat si mufele antena si stb scalitatea semnalului nu trece de 58 la suta pe kaon am pus un samsung in locul lui koan semnal 92 la suta deci in concluzie ori stb-ul meu e defect ori kaon in general sunt proaste am sa cer schimbarea stb ...acum e clar nu e din antena

Vio73
#StarMember
Sunt mai slabe, dar dacă ți-a mai crescut și ai verificat cu Samsung, eu zic și cred că e în regulă.

Koragg
Junior entuziast
Nici macar 60 la suta semnal slab la cer senin la plafon cu nori e posibil sa nu mai receptioneze kaon un stb slab pe satelitul asta hellas pe astra mergea bine si inca o problema de cand mi la pus nu se poate face lista preferate de canale pe kaon nu stiu de ce vin cu asemenea stifturi de produse or fi mai ieftine dar nu sunt bune

Vio73
#StarMember
Da, am spus demult că e mai bun Samsung. Am avut și eu Samsung alb și apoi din alea mici, negre. Primul era o petardă mare, greoaie, energofagă, dar ultimul era superbun.