anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutati de la Orange TV Go – un nou update pentru aplicatiile Android si iOS

DanielaH
Moderator

Venim cu o noutate pentru utilizatorii Orange TV Go.

Recent a fost lansat un nou update pentru aplicatiile Orange TV Go de pe Android și iOS. 

 

Acest update duce aplicațiile la versiunea 9.0 și vine cu următoarele modificări:

  • redesign al aplicației printr-un meniu mai simplu și intuitiv
  • posibilitatea de creare a unor profiluri individuale pentru fiecare utilizator
  • creare profil pentru copii, care limitează conținutul la cel cu rating-uri adecvate vârstei de 7+ ani

 

Vă invităm să descoperiți și alte îmbunătățiri cu care vine acest update și așteptăm feedback-ul vostru aici.

 

P.S.  găsiți filme bune de închiriat cu 0.50 cenți și multe alte filme de văzut cu opțiunea Movie Go Unlimited

#EnjoyWatching

9 Răspunsuri 9

Anonim
Neaplicabil
Sunt curios dacă există un update și pentru aplicația Android TV.

FaraUnID
Campion certificat
Daca nu ma insel eu, un update a fost trimis zilele trecute si pe conserva de ton in suc propriu, Orange TV Go Box. Nimic nou sub soare: acelasi UI, aceleasi functii, acelasi lag la schimbarea canalelor, acelasi crash si erori ale conservei datorita prostei optimizari. Nici macar in zona de aplicatii nu au fost noutati. Ma asteptam ca developerii lu' pestele din conserva de ton sa fi citit nemultumirile utilizatorilor astfel incat sa avem la dispozitie aplicatii precum: HBO GO, Netflix, Prime, Deezer, Disney+. Concluzia: Mult zgomot pentru nimic! P.S. 1 - Utilizatorii prepay, inca nu au acces la optiunile Orange TV Go. Nici cu plata prin SMS, nici cu plata prin intermediul unui card bancar. P.S. 2 - filmele bune de închiriat cu 0.50 cenți din opțiunea Movie Go Unlimited sunt extrem, extrem, extrem de invechite. Cred ca orice consumator de filme care se respecta, a vazut acele "filme bune" opțiunea Movie Go Unlimited de cel putin 5 ori. #EnjoyWatchingNetflix

Vio73
#StarMember
La mine, pe android Tv, nu văd nicio modificare. Pur și simplu apar aceleași erori! Pe telefon îmi funcționează ceva mai bine, dar nu se știe pentru cât timp!

Neaplicabil
10 ianuarie 2021 e ultimul update la mine... e vreo actualizare mai nouă de care nu știu?

DanielaH
Moderator
@alterego, ultimul update este din 12 febr. 2021. Lansarea update-ului s-a facut în etape, și pe Android și pe iOS. Ar trebui ca pentru Android să ajungă la toți utilizatorii până la finalul acestui weekend, iar pentru iOS până săptâmana viitoare.

Neaplicabil
@DanielaH, ciudat că eu sunt utilizator înrăit de Orange TV Go și nu m-a lovit update-ul. Poate e din cauză că pe telefon Android s-a oprit la iterația Pie pentru Huawei P10 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nici pe ale mele Huawei-uri nu a ajuns acel update.

chirmars
Începător
Salutare. Ultimul update a venit pe 12 februarie. Eu tot Huawei folosesc.

Dâdâlă
Începător

Eu folosesc aplicatia Tv Go pe smart phone si smart tv si, despre meniu, pot spune ca e cel putin dezamagitor. Cand lansez aplicatia am doar niste chestii prestabilite (nu stiu de cine si de ce) care sunt, in ordine: "Promo", Disney English, iarasi  "Promo", apoi "Canale pentru copii", urmeaza "Seriale de la Jim-Jam si Minimax" si continua doar cu "adevaraciunile" astea pentru care nu am absolut niciun interes si nici nu pot le modifica ca sa nu le vad. In schimb, daca vreau sa vad un anume post tv (adica motivul serios si firesc pentru care am acest abonament TV Go premium) singura mea optiune este sa tastez eu numele acelui post tv in butonul de cautare din coloana din stanga unde alta optiune nici nu am. Am verificat asta si pe varianta pentru tv smart cat si pentru telefon. Deci..ori sunt eu batut grav in cap si nu inteleg o aplicatie gandita cu o interfata "minunata"..ori cei care au conceput aceasta aplicatie au nasoale probleme congnitive..Daca cineva ma poate lamuri unde gasesc afisata lista de canale tv pe care sa le pot accesa rapid si elegant, ca un om normal la cap si nu in cel mai primitiv si **beep** mod posibil (adica cum pot face eu acum), e rugat sa imi da lumina necesara. Ca-s foarte curios ce anume mi-a scapat mie...Cu multumiri in avans.