Salut!
În aceasta dimineața am găsit surpriza din capturile atașate, pe mail..
Evident ca ma întreb dacă este pe bune sau nu.. eu, ca un necunoscător în ale programării, în ale informaticii în general, nu știu sa verific adresa, deși mi s-a spus acum ceva timp, sau n-am reușit sa găsesc butonul magic pe telefon.. drept urmare am dat fw sa vad ce scrie la adresa de mail de unde a venit notificarea.. ☺
Indiferent dacă este reala sau înșelătorie acțiunea, eu ma întreb doar, de ce as apasa butonul sa completez datele de facturare dacă n-am solicitat nimic de nicăieri?... N-or vrea mai bine sa le dau direct datele de card sa-si ia banii și atat?
Nici nu știu dacă sa rad sau sa ma enervez, mai au 1mm sa-ti bage direct mana în buzunar..
Este foarte posibil sa fie pe bune, ca nah, doar suntem obișnuiți sa fim căutați de toți partenerii unei singure entități căreia suntem nevoiți sa-i dam acces la anumite date, dar, totuși.. asa rau sa le mearga celor de la Netflix încât sa-ti dea un mail sa completezi datele de facturare?? Asa, fără sa-mi știe macar numele, fara sa-mi dea o ciocolata calda.. m-a luat prea direct..
Last time I checked nu eram clientul lor..
Ați întâmpinat aceasta situație?
Puteti sa-mi spuneți dacă, din ce scrie la adresa sender, este de la Netflix mail-ul sau este cu surprize surprize?
Mulțumesc!