anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix sau HBO Go?

Fost Membru
Neaplicabil
Ce aplicație de streaming pentru filme folosiți?
Netflix sau HBO Go?
Eu am acces la ambele dar recunosc că folosesc foarte des Netflix.
Pe HBO Go m-am uitat la Game of Thrones și cam atât! 😉
Voi?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
In urma cu ceva timp la RCS&RDS, HBO a fost lasat in grila timp de vreo 2 luni. Atunci am constatat ca unele filme erau relativ vechi si dupa cateva zile se repetau. Din ce observ la Netflix, ai o gama mai variata de filme artistice si seriale. Si din cate stiu se pot cupla la abonament mai multe peroane, deci n-ar mai fi asa de scump. Eu din lipsa timpului nu m-am abonat la nicio aplicatie. Dar cred ca voi urma sfatul lui Ascary si pentru inceput voi testa gratuit si daca HBO a ramas la fel cu aceeasi repetitivitate si putine filme noi, voi alege Netflix pentru varietate.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

Romeo_
Senior certificat
Momentan nu folosesc nici unul dar din ce au spus colegii Netflix este mai “atragator” ;)))

Diana
Cunoscător
Netflix ma bombardeaza cu reclame cand scrollez pe facebook , am gasit un film interesant , O saptamana de cosmar ''The Week Of '', productie 2018 si l-am vazut in 2018 descarcat online , gratis.Nu vizionez filme decat foarte rar ,prefer documentarele seara ,pe post de somnifer. Ma tenteaza o luna de incercare in lunile de iarna.

Vio73
#StarMember
Și eu am zis că o să testez Netflix, dar nu găsesc timp și nu am răbdare să stau la filme.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

antocipetre
Începător
Și eu folosesc Netflix

RstdWoo
Cunoscător
Nu prea poti compara la continut 🙂 Netflix bate la orice ora. Cel mai bine le ai pe amandoua.

Vrajitoarea
Cunoscător
Si eu am acces la ambele, dar la Netflix ne uitam mai mult decat la HBO GO

Anca07
#StarMember
Faptul ca netflix poate fi utilizat pe mai multe dispozitive in acelasi timp, de catre mai multi utilizatori, ma face sa aleg (am si ales deja) netflix. Plus ca, netflix-ul ofera niste documentare pe placul meu, seriale si filme artistice la foarte putin timp dupa lansare.
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

CutMasters
Începător
poti sa le folosesti pe amandoua; nu tot ce este pe netflix este si pe HBO sau si invers

Cleaver
Junior entuziast
Le folosesc pe ambele dar pt țărișoară noastră se pare ca și aici vedem cu portia și nu chiar tot ce este disponibil pe aceleași platforme dar in alte tari

Hurricane
Junior entuziast
Ambele canale sunt la fel de bune, aici e si depinde de preferintele oameniilor la filme, seriale etc.

a_d_y
Junior entuziast
Salut Bogdan! Cred ce completeaza intre ele. Ti le recomand pe amandoua

Ascary
Campion certificat
Suportul HDR UHD oferit de Netflix,il situeaza pe primul loc in preferințele mele 🙂

Elena_5
Junior
Dupa opinia mea CEA mai buna este Netflix; CEA mai scumpa,cu filmele cele mai noi cool

Ascary
Campion certificat
Acum depinde si ce tip de abonament alegi. SD e mai ieftin iar UHD pe 4 dispozitive e mult mai scump.Merita oricare din optiuni in functie si de echipamentele de acasa.

Razvanrusu
Începător
Netflix clar!!