anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix nu va mai funcţiona pe anumite Smart TV-uri şi media playere

FaraUnID
Campion certificat
Netflix anunţă retragerea suportului pentru anumite modele de televizoare Samsung şi media playere Roku începând cu data de 1 decembrie 2019, citând probleme de compatibilitatea cu hardware-ul de generaţie mai veche folosit de aceste dispozitive.
În mod predictibil, vestea nu pică tocmai bine pentru utilizatorii Netflix obişnuiţi să acceseze serviciile platformei de video streaming direct din meniul Smart TV al televizoarelor Samsung, nevoiţi acum să achiziţioneze un dispozitiv de redare separat.
Restricţiile anunţate de Netflix vizează televizoare Samsung prevăzute cu funcţie smart TV, produse între anii 2010 şi 2011. Este vorba de serii care includ litera C sau D în numele de model, indiferent de mărimea ecranului sau regiunea unde au fost comercializate. De regulă, numele de model poate fi găsit inscripţionat pe spatele televizorului.
De asemenea, sunt lăsate fără acces în platforma Netflix şi media playerele Roku din seriile XD, SD, 2100X, 2050X şi 2000C. În plus, toate dispozitivele care nu suportă modul auto-play pentru redarea automată a următorului episod dintr-un titlu selectat pentru vizionare pierd accesul pe Netflix.
Sursa - https://www.go4it.ro/televizoare/netflix-nu-va-mai-functiona-pe-anumite-smart-tv-uri-samsung-si-media-playere-incepand-cu-1-decembrie-18551134/
Se stie faptul ca in oferta magazinului online Orange exista cateva modele de Smart TV-uri din gama Samsung https://www.orange.ro/magazin-online/televizoare?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Samsung4
@Orange Intrebare: Modele comercializate de catre voi sunt sau nu sunt afectate de aceasta decizie a Netflix?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Modelele comercializate de Orange Romania nu sunt afectate de aceasta decizie a Netflix. Furnizorul de continut va opri suportul pentru Smart TV-urile din seriile asociate anilor 2010 si 2011, C si D.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Salut! Modelele comercializate de Orange Romania nu sunt afectate de aceasta decizie a Netflix. Furnizorul de continut va opri suportul pentru Smart TV-urile din seriile asociate anilor 2010 si 2011, C si D.