Flo, nu știu dacă răspunsul meu se aplică în cazul tau, dar poți încerca.
Eu mi-am luat de curând un tv Smart LG. Nu mi-aș fi dorit neapărat un Smart, dar așa am găsit la 80 de cm. Nu as fi renuntat la cel vechi, dar pe el nu puteam sa vad grila din oferta digitală Digi.
M-am apucat sa dau căutare automată și mi-a găsit 200 de canale, unele dublate, că erau versiuni cu și fără HD.
In fine, eram mulțumită, vedeam canale de care nici nu știam că există (recomand ComedyEst pt cei care vor comedii vechi românești). DAR am avut o mare problemă, căreia nu-i dădeam de cap. Pe eMag se mai plângeau și alții că nu pot aranja posturile in ordinea dorita de ei, ceea ce e f deranjant. Așa că am intrat pe chatul LG și am întrebat consultantul, care m-a scos din situație rapid. Trebuia să reiau instalarea, dar la furnizor sa nu mai aleg Digi, ci "Alt furnizor" și așa am avut acces la meniul de mutare a canalelor in ordinea dorita de mine. Poate daca alegi opțiunea "Alt furnizor" sau cum i-o zice in meniul tv-ului tău, te lasă să ai acces la toate canalele pe care le ai in grila.
Scuze pt introducerea lungă, de obicei sar direct la subiect, dar nu m-am putut abține. 🙂