anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal Tv

AdrianaEu
Junior
Buna, sunt ceva lucrari in seara asta? De mai bine de 4 ore nu a mers TVul, doar internetul, multumesc pentru eventualele raspunsuri
7 Răspunsuri 7

And04
Senior
Salutare,AdrianaEu Ce apare pe ecran?

Buna seara.Am o problema cu unul din receiver-ele Orange.Nu receptioneaza semnal,imi spune sa verific cablu de la antena la decodor.Sunt toate conectate,am incercat sa schimb si decodoarele intre ele si nimic.Nu pot sa pierd o zi de la munca,ca sa astept tehnicienii.Ce pot sa fac?

Salut, @Raluca408! Dacă problema persista îți recomand să iei legătura cu colegii din departamentul tehnic prin apel la numărul 300.

Vio73
#StarMember
Bună@AdrianaEu, Dacă ai tv și net fix, este posibil să fie ceva local, care să fie remediat. Dacă nu s-a remediat deja, te sfătuiesc să anunți la 300 sau 0374300300 (din orice rețea) problema respectivă, dar după ora 8. Au fost și la mine (la țară ) câteva mici întreruperi pe tv săptămâna aceasta, dar și-a revenit repede. Se mai întâmplă, din păcate! Succes!

FLo1
#StarMember
@AdrianaEu: Astfel de situații nedorite se pot întâmpla. Pentru o clarificare, dacă problema mai persistă, revino cu detalii referitoare la locația unde utilizezi serviciile de TV. Poate fi o problemă la furnizarea serviciilor, dacă nu atunci una internă, acasă.

Viocat
Senior certificat
Inainte sa apara probleme la tv, a fost luat cumva curentul? Deasemeni, sa nu fi avut inainte program de aspirator, am avut si eu destule astfel de incidente in trecut cu splitere montate cat mai aproape de podea sa nu se vada. Incerc astfel sa elimin posibilele cauze frecvente care nu tin neaparat de furnizor. Daca restartarea echipamentului care iti furnizeaza tv nu are efect, apel la 300.

DanielaH
Moderator
@AdrianaEu, s-a rezolvat problema? Funcționează? Ai luat legătura cu colegii noștri?