la 24-08-2025 03:32 PM - editat ultima oară la 01-09-2025 03:26 PM de DanielaH
Buna ziua!
Pe site-ul Orange există o extraopțiune TV denumită INTERNATIONAL, disponibilă la prețul de 5,5 RON. În lista canalelor opționale apare și grupul de televiziune italian MEDIASET. Aș dori să aflu dacă această extraopțiune include toate canalele MEDIASET sau doar un singur canal, cum ar fi Canale 5 (Mediaset 5). Ce posturi TV din grupul MEDIASET Italia sunt, de fapt, incluse? (As prefera un raspuns oficial pentru a sti exact daca ma re-abonez la Orange sau nu 😛 )
24-08-2025 04:02 PM - editat 24-08-2025 04:03 PM
Salutare!
Din păcate, doar acela este.
Cele 7 canale tv incluse în extraopţiunea Orange Internaţional sunt:
Baftă!
24-08-2025 04:02 PM - editat 24-08-2025 04:03 PM
Salutare!
Din păcate, doar acela este.
Cele 7 canale tv incluse în extraopţiunea Orange Internaţional sunt:
Baftă!
la 22-09-2025 05:53 PM
Bună, Vio73! Îți mulțumesc pentru răspunsul oferit, însă, din păcate, acesta nu răspunde concret la întrebarea mea. Menționez acest lucru deoarece, conform imaginii atașate, se poate observa că Mediaset este un grup de televiziuni, la fel cum este și Antena Media Group, care include, de exemplu, Antena 1, Antena 3 etc.
În cazul Mediaset IT SD sau HD, acestea pot include diverse canale din grupul Mediaset, cum ar fi Canale 5, Mediaset 2, TGCOM 24 etc. Problema este că pe site nu sunt specificate exact aceste canale TV, iar eu doresc să știu cu precizie care sunt incluse. Din păcate, denumirea „Mediaset IT SD” este prea generală și poate însemna mai multe lucruri, fără să știm exact ce.
În schimb, în lista menționată de tine, sunt specificate clar anumite canale TV, cum ar fi M6, CNBC etc., ceea ce oferă mai multă transparență. Si revin cu intrebarea: care dintre aceste canale sunt efectiv incluse în pachetul Mediaset IT SD? Este vorba de un singur canal generalist sau de mai multe posturi din grupul Mediaset?
la 25-08-2025 02:21 PM
Bună @DRR și bine ai venit în Comunitatea Orange! 😊
Ți-a fost util răspunsul lui @Vio73 ? Dacă da, te rugăm să marchezi postarea ca soluție, astfel îi vei ajuta și pe ceilalți utilizatori ai Comunității să găsească mai ușor informația dorită.
Îți mulțumim și te mai așteptăm în Comunitatea noastră!
O zi superbă!
la 11-09-2025 01:56 PM
eu zic sa ii bombardam cu emailuri sa mai introduca canale hd in aceasta extraoptiune gen rai1Hd..etc..
la 22-09-2025 06:26 PM
Nu aș putea să îți spun asta sigur, pentru că nu am așa ceva, dar cred că doar canalul Mediaset IT SD. Eu m-am referit la toată opțiunea internațional, pe care o găsești și aici:
https://comunitate.orange.ro/t5/tv/extraoptiune-canale-noi/m-p/189755
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor