anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Funcționare Prima sport

Irinel2
Începător

De câteva zile functioneaza doar Prima Sport1, celelalte canale Prima Sport 2-4 sunt blocate, apare mesajul ,,bruiat,,. A mai pățit cineva asta? 

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Și eu m-am confruntat de câteva ori cu această situație; se pare că a fost vorba despre dezactivarea cardului CI+ din cauza neutilizării televizorului pentru o perioadă mai lungă.

Poți încerca să scoți și să reintroduci cardul sau să faci o rescanare a programelor.

Dacă problema persistă, îți recomand să contactezi serviciul de suport Orange pentru reinițializarea cardului CI.

O zi frumoasă îți doresc. 

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din câte știu, abonații pachetului Esențial nu au acces la aceste canale,  opțiunea se achiziționează separat.

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/ 

Dacă ai pachetul Premium, încearcă să faci o rescanare a listei de canale. De asemenea, asigură-te că modulul CI+ este introdus corect în slotul televizorului.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să scoți și să reintroduci ci+ în televizor și să dai o rescanare canale.

Dacă tot nu vrea, ia legătura cu suportul din My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde detaliezi problema.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Irinel2, s-a rezolvat situația cu canalele?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.