anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroarea C800

alexsama1
Începător

Salutare, am aceasta eroare de ceva timp pe programul ID si CI, probabil si altele. Cum se rezolva aceasta?

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Au mai fost probleme de aceasta natură și în trecut.

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/rezolvat-problema-orange-tv-go-eroare-c800/m-p/176191 

Ar trebui sa faci o sesizare in acest sens prin chatul din aplicația my Orange sau poți să le scrii pe adresa de email aplicatii@orange.com

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă o dezinstalare/ reinstalare a aplicației, iar dacă tot nu vrea, scrii la adresa de email aplicatii@orange.com și cu siguranță vei fi ajutat/ă de cei de la acel departament.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@alexsama1, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu s-a rezolvat, primesc diferite erori din categoria 800, C800, M800, W800. Am incercat pe 2 televizoare diferite, laptop.

Am luat legătura si cu aplicatii@orange.com, dar nu am primit alte soluții.

@alexsama1, îmi pare rău :((

Poți atașa o captură de ecran?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

am pus poza mai jos, am trimit si pe email suport si nu am primit vreun raspuns

alexsama1
Începător

Iarasi a revenit eroarea 800, de data aceasta pe canalul Crime&Investigation (CI), dupa jumate ora spre o ora apare si trebuie sa resetez app, apoi face la fel...