anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deconectare abonament tv

Tică_Manciu
Începător
Abonamentul tv suspendat deși este platit la ora 20 oo se termina programul cu clientii si ei imi suspenda tv la ora 21 oo
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Bine ai venit în comunitate!:) Abonamentul tău a fost suspendat automat din sistem, deoarece nu a fost înregistrată plata până la acea oră, nu stă nimeni să-l deconecteze. Când ai făcut plata?

FLo1
#StarMember
@Tică: Bun venit in Comunitate. Daca ai avut abonamentul suspendat si nu ai facut plata direct intr-un shop, online pana se "ratacesc" banii de la banca pana la Orange mai dureaza vreo 2 zile. Dar poti trimite confirmarea platii la Orange/Serv clienti si sa soliciti deblocarea abonamentului. Revino aici la acest topic sa ne spui cand/daca s-a anulat suspendarea.

Vio73
#StarMember
Bun venit! De regulă, banii intră în cont la 24-48 ore, în funcție de locul (bancă, Shop, etc) unde ai plătit, deci ai răbdare.

Razvan
#StarMember
Dacă plătești online în My Orange, ar trebui ca plata să se vadă imediat în sistemele Orange.

FLo1
#StarMember
Daca intarzierea nu este anuntata sau suma de plata nu este incasata, eu stiu ca orice "incasator" nu se "autosesizeaza". Valabil si la utilitati, nu doar la operatori telecom. Iar plata online efectuata nu inseamna automat si incasata decat acolo unde sunt casierii de Orange (de ex. Orange Shop).

Razvan
#StarMember
La Enel, în momentul în care plătești prin propria aplicație, deja datoria către ei a fost stinsă.

DanielaH
Moderator
@Tică Manciu, s-a rezolvat problema cu abonamentul TV? A fost reconectat? Revino, te rog, și oferă-ne mai multe detalii. Cu siguranță răspunsul tău îi va ajuta și pe alți membri ai Comunității.