anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu se receptioneaza Eurosport pe platforma Orange, dupa preluarea de la Telekom?

bila_marius
Începător
De ce nici acum nu s-a putut rezolva receptionarea Eurosport pe platforma Orange, dupa preluarea de la telekom?
5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember
Salutare! Deoarece sunt încă 2 entități comerciale diferite ORO și OROC cu contracte de difuzare a televiunilor diferite.

BlackWolf
Senior certificat
Este exact cum spune Razvan si eu cred ca e o problema de licenta, frecventa sau ceva, deoarece pe Orange TV Satelit este Eurosport, doar pe cablu nu este. Eu pe Orange Satelit am ambele programe Eurosport. Poate ne lamureste cineva care cunoaste mai bine situatia.....

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, datorită drepturilor de difuzare și a faptului că sunt încă entități diferite, cu acționariate diferite. Totuși, din câte am mai tras cu urechea pe ici, pe colo, se tinde către acest lucru, pentru că așa este normal și corect, dar probabil va mai dura. Să sperăm că nu până la integrarea definitivă a OROC în ORO! Totuși, până atunci, poți încerca să vezi dacă ai disponibile aceste canale în platforma online, adică în Orange tv go. Eu am două pachete cu fibră, în două locații, unul fiind cu pachetul ORO, celălalt cu pachetul tv OROC, al doilea fiind mai slab. Dar văd canalele Love Nature, Discovery, Eurosport, etc, în Orange tv go și în locația fără aceste canale. Sperăm cu toții la o unificare cât mai rapidă a grilelor, pentru că și din pachetul ORO lipsesc toate canalele National Geographic! Speranța moare ultima!

bila_marius
Începător
Multumesc mult!

Vio73
#StarMember
Trebuie să facă ceva în acest sens, pentru că vor pierde clienți. Cu mare plăcere!