anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu renunță Orange la criptarea programelor Tv?

Gica53
Explorator

De ce nu renunță Orange la criptarea programelor Tv și să existe o singura oferta tv, iar criptarea tv să rămână numai la extraoptiuni? Așa va avea mai mulți abonați la tv. Degeaba extind rețeaua de fibra, că abonații tv tot pleacă din rețea, degeaba au făcut mai multe opțiuni tv cu diferite preturi, că abonații tot pleacă.

20 Răspunsuri 20

Avem in comunitate topice prin care Orange este certat ca are intarziere de instalare la sevicii, dar nimeni nu pune degetul unde trebuie: nu pot beneficia pana nu imi trimit echipamentul, desi serviciul este prestat partial.

Revin la postarea anterioara: ma abonez (la abonament nou/adresa noua/etc) la Digi SkyShowtime. Nu am televizor smart pentru a instala aplicatia, dar televizorul accepta CI+. De ce imi presteaza alt serviciu, cand eu ma abonez pentru a vedea ceva ce este optional si dependent de un aparat/dispozitiv pe care nu-l au in stoc? Eu de chestii din astea ma leg.

PS: mai zic ca Digi sunt singurii care s-au plans la aranjarea obligatorie impusa de CNA? Tot ei (Digi) sunt singurii care aveau o ordine ciudata (nu mai retin motivele, dar parca ziceau ca ordonarea era conforma preferintelor clientilor?....). Sunt ciudati rau si, din pacate, isi cam permit fara sa poata fi taxati de clienti.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Nu ești taxat suplimentar până la primirea CI+.

Cel puțin eu nu am fost taxat.

Daca ai fost taxat pentru servicii pe care nu le-ai primit trebuia sa faci o sesizare.

Nu-s taxat, dar nici nu vad ce am semnat...

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Faci o sesizare  și cu siguranță vei primi echipamentul mai repede.

După 4 zile de la sesizare am primit echipamentul.

Personal nici nu folosesc CI+ (îl țin într-o cutie)

Am televizoarele Smart (sistem android) și accesz canalele direct din aplicația lor online.

Reformulez: nu vad canalele tv pentru care am semnat. SkyShowtime are canal TV disponibil pentru abonamentele care-l contin (ori abonament nou cu Sky, ori deloc). Stiu unde gasesc contractele (inclusiv pentru extraoptiunile avute).

Si ca sa nu lungim degeaba: daca as extrapola la cum a inceput contractul meu, nu as fi beneficiat de 3 luni de canal, perioada in care poate as fi dorit sa vad ceva filme disponibile (si, cum stim cu totii, dupa o anumita perioada, filmele mai si dispar). Daca as fi vrut sa vad un serial care ar fi iesit la 2 luni de la semnare? Despre asta discutam. Ma abonez ca sa vad ceva si niciun operator nu poate avea un cuvant de spus la continutul platformelor de streaming. Ma uit la Netflix si au cateva filme care vor iesi in urmatoarele 2 saptamani. Unele le am pe lista (si urmeaza sa le vad in perioada imediat urmatoare). Continui cu copy-paste cu inceputul paragrafului? Sunt convins ca ai inteles durerea.

PS: asa cum clientii cer o stabilitate asupra serviciilor, asa mi se pare normal sa existe o normalitate in oferirea serviciilor. Nu poti sa oferi, nu pui in vanzare.

Razvan
#StarMember

Serviciul este pus la vânzare și disponibil abonaților existenți cu CI+, pentru noii abonați este condiționat de existența unui echipament la abonare, cu alte cuvinte nu este disponibil, mai ales în prima jumătate a anului.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.