la 06-08-2025 10:42 PM - editat ultima oară la 07-08-2025 08:18 AM de DanielaH
Buna seara...am o problema cu programele transmise prin Orange...si anume: vreau sa bag la favorite o anumita ordine si anumite programe. Totul e ok cateva zile, dupa care imi dispar din favorite si trebuie sa refac totul. Se intampla si de doua ori pe saptamana. In schimb, la Digi nu am aceasta problema, am bagat la favorite si acolo au ramas de ani de zile, deci nu e vb de o problema a televizorului. Ce pot sa fac? As fi vrut sa folosesc Orange TV si nu Digi, datorita calitatii, dar nu pot sa stau in fiecare saptamana sa bag programe la favorite si sa imi dispara de fiecare data...Vreo solutie? Multumesc!
la 07-08-2025 08:44 PM
Am înțeles asta, dar eu nu vorbeam de lista de favorite, ci aranjarea tuturor programelor, în ordinea dorită m
Eu așa am făcut, deși sunt pe Digi, am ales varianta "alt furnizor", nu Digi, și așa am avut acces la meniul de mutare a canalelor și pe cele favorite mi le-am pus la început, în ordinea mea restul canalelor sunt după cele favorite, în ce ordine vor ele. 🙂
la 06-08-2025 10:53 PM
Buna seara!
Incearca sa reiei partea de setare a programelor, in asa fel incat sa le pui in ordinea dorita de tine, indiferent de cum sunt setate de provider. Trebuie doar ca atunci cand scanezi automat canalele, sa alegi la provider "alt provider/furnizor", nu Orange/Digi si atunci poti aranja canalele in ce ordine vrei tu.
la 07-08-2025 08:38 PM
stiu asta... le aranjez la favorite cum vreau dar dupa cateva zile dispar din favorite. doar la orange...la digi raman asa cum vreau de ani de zile
la 07-08-2025 08:44 PM
Am înțeles asta, dar eu nu vorbeam de lista de favorite, ci aranjarea tuturor programelor, în ordinea dorită m
Eu așa am făcut, deși sunt pe Digi, am ales varianta "alt furnizor", nu Digi, și așa am avut acces la meniul de mutare a canalelor și pe cele favorite mi le-am pus la început, în ordinea mea restul canalelor sunt după cele favorite, în ce ordine vor ele. 🙂
la 06-08-2025 11:44 PM
Salut @Flxxx,
Ce marca de televizor ai? Cum ai conectat TV-ul la serviciul de cablu?
la 07-08-2025 08:24 PM
samsung 4k....prin cablu la modem...programele se vad excelent dar daca pun la favorite totul e ok cateva zile si brusc dispar din favorite... ceeace nu se intampla cu digi...am pus la favorite cum am vrut si asa au ramas de ani
la 07-08-2025 08:30 PM
...evident cu cardul lor in televizor...
la 06-08-2025 11:52 PM
Salut @Flxxx. De curiozitate: despre ce marcă de smart TV este vorba? Un LG cumva? Explicație: la unele TV pare că actualizarea frecventelor posturilor TV se produce prin "ștergerea" acestora (sau cel puțin a celor impactate) de la favorite. Și da, nu e valabil la orice model și să știi că nu este diferit de la un operator la altul. Dar este ceva ce operatorul nu poate preveni.
la 07-08-2025 08:26 PM
este samsung 4k...problema este ca dupa ce pun la favorite ce vreau si ordinea...totul e ok cateva zile si brusc la un moment dat dispar din favorite fara sa fac nimic...pe mine ma nedumereste ca pe digi nu se intampla. am bagat la favorite ce am vrut si de ani nu au disparut
la 07-08-2025 08:49 PM
Pe Samsung nu am observat acest comportament, dar ceva similar am întâlnit la un LG. De aceea credeam că ai un model similar.
07-08-2025 06:41 AM - editat 07-08-2025 06:45 AM
Salutare!
Depinde foarte mult de marca și/sau modelul de tv folosit. Dar Orange le are foarte bine grupate programele, cel puțin la cablu. Eu am de mai mulți ani (2016) și știu ce spun.
Adică le ai pe categorii:
- până la 100 sunt canalele generaliste , în general : Pro tv HD; Antena 1 HD, Prima HD, Kanal D HD, etc;
-100-200, canalele de știri ;
-200-300, sport;
- 300-400, filme;
-500 - 600, canalele documentare;
- 600 - 700 sunt cele religioase, de modă, etc;
- 700 - 800, muzică;
- 800 - 900, maghiare;
- 900 -1000 sunt cele locale.
E mult până te obișnuiești! La Digi, depinde de zonă, la Orange e cam aceeași ordine peste tot!
Dacă vrei să îți apară în ordinea asta, când scanezi programele, alegi ,, Alt provider" și ți le va băga corespunzător!
la 07-08-2025 08:29 PM
pe digi am bagat la favorite doar ce vreau sa vad... cam 20 canale...si asa au ramas de ani...la orange daca bag la favorite sa zicem tot 20...totul e ok cateva zile dupa care brusc imi dispar toate...la favorite nu mai este nimic...ceeace la digi nu se intampla
07-08-2025 08:36 AM - editat 07-08-2025 08:37 AM
Salutare!
Unele televizoare au funcția de actualizare automata a programelor. Asigurate că aceasta este dezactivată.
În cazul meu poate fi dezactivată accesând: meniu - setari - canale - setări avansate - actualizare automata a listei de canale (dezactiveaza bifa).
la 07-08-2025 08:34 PM
ok...o sa incerc...dar..repet... fara sa umblu la setari...bag cablu de la digi si bag la favorite sa zicem 20 canale.. acolo raman ani de zile...bag cablu de la orange setez la favorite sa zicem tot 20 ..totul e ok cateva zile si brusc imi dispar programele de la favorite... nu mai este nimic si trebuie introduse din nou si iar dupa cateva zile dispar ...ceeace nu se intampla cu digi si fara sa umblu la actualizare automata...
la 07-08-2025 08:37 AM
Salut! După setarea listei de canale favorite mergi în setările televizorului la canale, funcție de televizor și debitează opțiunea "actualizare automată a frecvenței/canalelor". S-ar putea ca această opțiune să fie de ajutor, la Digi dispăreau programele când se actualiza frecvența la țară și am debifat-o.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor