anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?

Edynyk
Junior
De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?
Apare mesajul "această transmisiune nu e disponibila în rețeaua Orange "... În cazul ăsta ce rost mai are abonamentul TV?!?! Canale Orange Sport sunt inutile... Și multe altele...
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Pentru acest sezon, Orange nu deține drepturile de retransmisie pentru Premier League pe canalele Prima Sport. Clienții pot urmări în continuare o varietate de competiții de fotbal, precum Liga 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga - Spania, Serie A – Italia, Bundesliga - Germania, Ligue 1 – Franta. Vă mulțumim mult pentru feedback.

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

nigel
Explorator
Deci PL de pe Prima Sport nu se poate difuza prin Orange ca nu au drepturi.... bla. bla. bla.... atunci cine are dreptul sa se uite la Premier League pe Prima Sport???? unde se poate vedea PL?

Razvan
#StarMember
La digi, ines, vodafone si alți cablisti mai mici, care au mai rămas 🙂

nigel
Explorator
O asemenea salata nu se poate intampla decat in romanica.... deci daca sunt un credul si vreau sa ma uit la PL pe Prima Sport pot sa fac un abo. oriunde pe cablu... sau daca mai stau si pe vreun deal pe unde abea mai ajunge si electricitatea.... fac un abo la Orage Satelit.... vin acasa si.... surprisa am Prima sport dar.... de fapt e tzeapa.... cacealma de romanica.... pai cum sa va mai creada oamenii.... eu personal si absolut fara sa exagerez am facut acest abo pe Satelit la Orange... DOAR pentru fotbal, ma uit de fapt deloc la TV ci doar cand incep campionatele europene. Sa ne spuna cat mai vor in plus ca sa dea si Premier League.... sa le fie rusine

Suren
Explorator
Răspund și eu la acest topic. Trec prin ce au trecut majoritatea. Din Iunie m-am abonat la pachetul LOVE, m-a atras prețul de 25 lei/luna in primele 6 luni. La digi plăteam 88. Știam ca licența Premier League din sezonul asta este la Digi și la Prima, deci am crezut ca pot vedea meciurile PL pe prima sport. Dar surpriza, prima este blocat in timpul meciurilor din Anglia. Norocul meu este ca părinții sunt pe digi și cu ajutorul aplicației Digi Online pot vedea de pe contul lor meciurile pe telefon/laptop. Eu personal as fi de acord sa plătesc in plus o extraopțiune pentru acces la Premier League. Oricum, de la 25 lei am ajuns sa plătesc aproape dublu pentru niște opțiuni care la digi erau incluse. Deci practic prețul este similar cu cri de la Digi doar ca Primești mai puțin. Sunt sigur ca se vor îmbunătăți, de-abia au cumpărat TKR și probleme astea am înțeles ca sunt încă de pe vremea Telekom.

FLo1
#StarMember
@Suren: Cred că știi ce considera vulpea despre strugurii la care nu avea acces (nu ajungea). Sfat: ”Nu da pasărea din mână pe cioara de pe gard”. Dacă doar atât te reținea la DIGI poți face un schimb de experiență. Doar din așa ceva înveți. Atât timp cât ai acoperirea cu ”digi online” nu e chiar atât de gravă situația.

Danyon21
Începător

Eu doar la asta priveam la tv. Si pt. mine este inutil abonamentul tv orange...Cea mai mare greseala ca am renuntat la celalalt pt orange.