anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?

Edynyk
Junior
De ce nu e disponibilă transmisia Premier League de pe Prima Sport?
Apare mesajul "această transmisiune nu e disponibila în rețeaua Orange "... În cazul ăsta ce rost mai are abonamentul TV?!?! Canale Orange Sport sunt inutile... Și multe altele...
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Pentru acest sezon, Orange nu deține drepturile de retransmisie pentru Premier League pe canalele Prima Sport. Clienții pot urmări în continuare o varietate de competiții de fotbal, precum Liga 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga - Spania, Serie A – Italia, Bundesliga - Germania, Ligue 1 – Franta. Vă mulțumim mult pentru feedback.

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

Argesgold
Începător
25 august 2023. Ultima zi cu orange tv. Deabia astept

FLo1
#StarMember
@Vio, de mai bine de 15 ani Digi mi-a oferit fără să ceară în plus, ba cu discounturi la reînnoire, sute de posturi tv, multe HD, internet fără surprize portocalii, net cu IP public, accesibil deci din internet, viteză chiar și de gigabit, dar pentru mine la 500 si cu TV cu tot nici 56 de lei ... așa ceva nu îmi oferă nici un furnizor în RO. Iar despre net mobil....ai fi surprins ce poate: Daca e 4G atunci e 4G. Orange are acum la Sovata 4G pe care-l caut cu lumânarea. Scrie, apare, dar lipsește cu desăvârșire. Outdoor. Deci "știu despre ce vorbesc".

Fbfbbf
Începător
Prima etapa nu îi disponibila.

Știe cineva dacă doar etapa asta nu se difuzează,sau tot sezonul?

Razvan
#StarMember
Tot sezonul, așa cum a menționat si DanielaH. Interesant este că Prima Sport emite mai multe feed-uri.

Geo_3
Explorator entuziast
Dacă e tot sezonul pierd mulți clienți.. Treaba lor dar sa nu fie prea târziu când se decid sa transmită...

Vio73
#StarMember
Nici eu n-am înțeles care este strategia lor, dar nu este una care să ajute clienții.

Edynyk
Junior
Nu au o strategie. Nu vor să investească bani. Dar puteau să anunțe din timp despre decizia lor. Că negocierile cu Prima nu au început ieri... Probabil faptul că au cumpărat de la Telekom rețeaua fixă și canalele de sport a fost un efort financiar pentru ei. Și noi clienții, rămânem la urmă... Interesant e că nici nu dau un comunicat oficial pe tema asta. Răspunsurile moderatorilor nu ne interesează.

Vio73
#StarMember
Să sperăm că vor învăța o lecție de aici și vor face ce trebuie pe viitor.

Razvan
#StarMember
Pentru un răspuns oficial, trimite o adresa la serviciu.clienti@orange.com si așteaptă raspunsul de la ei sau scrie public pe pagina de Facebook.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Holy sh... De ce atatea downvotes la solutie? Nu asta e raspunsul corect (si oficial)? Exista vreo alta metoda de a vedea sezonul respectiv la Orange? Daca nu...ala e raspunsul. Inteleg ca multora nu le convine (foarte multi microbisti pe aici), dar n-are nicio vina mesagerul. :)) Si atata timp cat ala e raspunsul corect (chiar daca neagreat de multi), ne place sau nu, ala e.
Client Orange

Pintiliciuc
Începător
Eu sunt pe fostul Telekom satelit sunt jalnici programe prima sort sunt in sd nu mai zic de premier league rușine acasă și Eurosport ....

Donnie
Începător
Tocmai ce mi-a expirat contractul cu ei și nu știam dacă să prelungesc sau nu. Acum e clar că trebuie să trec pe Digi.

Vio15
Începător
Ne mutam la digi ,și asa Orange e varza de când a fuzionat cu telekom.

Anakin81
Începător
Orange Romania face că hotelierii din Mamaia, adică se bat joc de clienți.... Apoi după ce rămâne fără clienți, o să înceapă să se plânge , pentru că așa va fi.. abia aștept să termine contractul cu ei....și bye bye!!!!!!!!!