anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce am lacat la filmele de la Movie Go Unlimited chiar daca am optiunea LOCAL HD GO?

robiolic
Junior
Buna, sunt nou pe orange tv go, mi-am facut cont in aplicatia my orange, avand un abonament de 15,47 euro pe luna, Business mobile 13, ar trebui sa am acces gratuit la mai multe canale TV plus sectiunea Movie Go Unlimited,
cand intru imi apare un lacat aproape pe fiecare film si nu am acces la multe posturi tv, cand apas pe film imi cere sa aleg o optiune de "abonament" pt tv chiar daca dupa cum se vede in poze imi apare deja ca am activata optiunea Local HD GO.
Ce pot sa fac? Multumesc anticipat!
20 Răspunsuri 20

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, robiolic!!! Erai logat in contul My Orange? Uneori ai impresia că ești logat, dar nu ești...

Vio73
#StarMember
Salutare! Poți vedea în contract dacă scrie că ai acces și la acele canale ( inclusiv cele de filme), iar dacă ești logat și nu funcționează, ia legătura cu suportul Orange prin Chat Djingo sau la 300 și trebuie să rezolvi. Dacă ești deja logat, deloghează-te și apoi loghează-te din nou. Poți dezinstala și reinstala aplicația, după care să te loghezi din nou și poate funcționează. Asta înainte de a lua legătura cu ei și poate va funcționa. Baftă!

DanielaH
Moderator
@robiolic, ne dai, te rog, câteva exemple de canale TV la care nu ai acces? Mulțumim.

robiolic
Junior
sunt logat de fiecare data cand intru pe site imi cere sa ma loghez, se vede in poze ce imi apare daca v-ati uitat. Imi apare ca am activata o optiune dar cu toate astea am lacat

DanielaH
Moderator
@robiolic, mulțumim pentru detalii. Le vom transmite colegilor noștri să verifice. Între timp, revin cu rugămintea de a ne oferi câteva exemple de canale TV la care nu ai acces.

teacher_
#StarMember
Salut! Ai cumva doua numere de telefon înregistrate? Mă refer unul de prepay, sau un alt număr de abonament, pe lângă cel precizat de tine?

delfinas
#StarMember
Robiolic, eu m-am uitat pe capturile de ecran si nu mi-am dat seama ca esti logat. Nu ma mai ajuta nici ochelarii... 🙂 Ce am vazut, totusi, e ca aceste capturi sunt de pe un ecran de monitor sau tv smart. Ai incercat sa vizionezi filme/posturi tv pe telefon, prin aplicatia Orange TV Go? Daca da, ai aceleasi probleme?

robiolic
Junior
Pozele sunt facute pe laptop macbook e aceas poveste si de pe telefon. Canalele tv nu ma prea intereseaza imi ajunge ce am dar teoretic ar trebui sa am acces la filmele de la movie go unlimited cu abonamentul pe care il am si nu pot

delfinas
#StarMember
Problema e mai veche sau e prima dată când ți se întâmplă asta? Cumva e recentă schimbarea de abonament sau e unul nou? Daca e așa, trebuie să treacă niste zile până ți se activează toate beneficiile abonamentului.

robiolic
Junior
nu e nou abonamentul si am incercat sa ma loghez si delogez si pe mai multe device-uri si e la fel. daca imi apare activa oferta local hd go de ce imi apare local hd go jos la optiuni sa activez cu 2€ il am sau nu?

delfinas
#StarMember
Repet: problema e recenta sau dureaza de mai mult timp?

robiolic
Junior
Eu am descoperit orange tv go de vreo 2 saptamani de atunci problema e tot asa indiferent de ce incerc.. Deci doar asa cum e acuma am prins.

delfinas
#StarMember
Am inteles, atunci raspunsul e la angajatii Orange, probabil ca nu s-a activat accesul la Orange TV Go, din sistemul Orange.

Salut, robiolic! Optiunea Local HD Go ofera acces doar la 35 canale romanesti de interes general -  stiri, muzica si lifestyle, disponibile in site-ul tvgo.orange.ro si aplicatii Orange TV Go. Pentru a avea acces la sectiunea “Movie Go Unlimited” din aplicatie este necesara activarea optiunii Movie Go Unlimited.