anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comentariile Eurosport 1 nu se mai transmit in limba romana

Dani_Cop
Junior

La postul Eurosport 1, de cateva zile, nu se mai transmit comentariile in limba romana. 

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am observat și eu acest aspect și sper să ia atitudine si să rezolve problema cine trebuie. Cred că și mai bine ar fi fost să le scriem din secțiunea  Contact despre această problemă și să transmită mai departe către providerul respectiv problema.

 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

O fi translatorul in concediu. :)) De curiozitate, in ce limba se transmit?

Client Orange

De vreo 15 ani (poate chiar mai mult), comentariile sunt in limba romana. Doar spoturile promo mai au "scapari" in engleza.

Nu stiu sporturile din timpul anului, dar cele de iarna sunt traduse de ani buni (nu sunt cel mai sigur, dar parca au inceput cu astea [sporturile de ianra]).

In cazul asta ,lipsesc cu totul, de la toate sporturile,inclusiv promourile dintre transmisiunile sportive, sau prezentarea programului care urmeaza,lipseste.

La Eurosport 1 nu apare nicio limbă, iar la Eurosport 2, are limba română.

Asa e si la mine.

Nu e niciun fel de comentariu,in nicio limba. Lipseste cu totul. E doar transmisiunea video a intrecerii sportive, cu sunet, dar fara comentariu, pe cand la acelasi post,in reteaua Digi, comentariul exista.

La selectia audio ("pista audio", "audio", "limba") din optiunile televizorului (pe canal), ce optiuni ai? La Digi am romana si maghiara, sau engleza si maghiara, sau romana si engleza, sau doar engleza sau doar roamana (in functie de canal).

In afara de Vio73, a mai observat si altcineva problema? Incerc sa imi dau seama daca tine de TV, de reteaua Orange, sau de postul Eurosport. Multumesc.

Sezonul trecut sau celalalt (2020-2021 sau 2021-2022), la biatlon dacă rețin bine, la o etapa sau doua nu au fost comentarii (engleză, română sau alta limbă). Vorbesc de cablu de la Digi. A fost singura emisie la care nu am avut comentariu (doar sonorul de la fata locului, nu și studio). 

Sa nu fie o combinație între cablist și Eurosport. Televizorul (ca aparat) doar recepționează semnal și oferă informațiile primite. 

Razvan
#StarMember

Eurosport 1 sau 2, ca să pot verifica astăzi pe digi, pentru a compara și a vedea dacă problema feed-ului este de la provider sau operator. 

Doar Eurosport 1, in reteaua Orange. Pe Digi sunt transmise comentariile la ambele posturi. Merci!