anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Clarificarea grilei de programe in optiunile Orange TV Go si eliminarea canalelor la care utilizatorul nu are acces

FaraUnID
Campion certificat
In platforma Orange TV Go haosul, nepasarea, dispretul si aroganta retelei numarul 1 fata de consumator merg mana-in-mana, deoarece in cadrul platformei sunt extrem de multe canale la care utilizatorii cu optiuni TV Go active nu au acces, fiind intampinati cu mesajul:
"(C001) NUME CANAL
Nu poti urmari acest canal pentru ca nu ai o oferta Orange Home TV sau Orange TV Go. Pentru mai multe informatii apelea Serviciul Clienti Orange la numarul 300 sau intra pe www.orange.ro"
Strict in cazul meu:
- Telekom Sport
- iConcerts
- CGTN
- BBC World News
- Museum
- Love Nature 4K
- Filmbox (a functionat pana pe la inceputul anului)
- Bollywood Classic
- TCM TNT
- Fashion TV
- MTV 90's
- MTV 80's
- Hit Music Channel
- Mooz Dance
- Mooz HD
- Mooz Hits
- Mooz RO
- Agro TV
Conform mesajul afisat, pentru a avea acces la acele canale trebuie avut un abonament Orange Home TV SAU o oferta Orange TV Go. Nu am DTH sau CATV, dar am activata optiunea Family HD Go (adica pachetul maxim) pentru care platesc 4,5 euro lunar si cu toate acestea nu pot vedea extrem de multe canale care sunt prezente in grila.
Ce alta oferta secreta exista in Orange TV Go pentru a avea acces la acele canale?
Spre exemplu Museum HD nu-l vad nici in lista DTH https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/#channels si nici in lista CATV https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-cablu/#channels si cu toate acestea apare in TV Go!
Aceeasi poveste si in cazul Love Nature 4K!
Ma repet, exista ceva optiuni magice disponibile in TV Go, sau care este motivul pentru care acele canale se afla in grila - altul decat cel legat de reteaua numarul 1 si inovatia pe acest segment - daca utilizatorul final nu are acces la ele? Sa fie cumva practicile comerciale inselatoare marca inregistrata reteaua numarul 1 !!!
Astept un raspuns cu subiect si predicat, altul decat clasicul "Am transmis catre departamentul abilitat"
3 Răspunsuri 3

Neaplicabil
Am avut și eu activată opțiunea respectivă pentru kinderi: mergeau toate canalele ca unse pe telefon, pe tabletă, pe smart tv p*** în cazul unor canale urmărite: primeam un mesaj de genul, acest canal nu permite vizionarea pe acest tip de dispozitive, pentru a-l viziona aveți nevoie de un alt pachet, vă rugăm să contactați serviciul clienți. Am renunțat la Family HD Go căci singurele programe interesante nu mergeau pe TV.

DanielaH
Moderator

@FaraUnId, nu este nicio opțiune secretă, toate sunt publice.

 

Clienții au acces la canalele TV din Orange TV Go cu una din următoarele oferte :

 

- abonamente TV prin cablu - lista de canale incluse în aceste abonamente și care sunt disponibile în Orange TV Go poate fi verificată aici. Posturile TV din lista marcată cu portocaliu sunt disponibile în Orange TV Go. 

- abonamente TV prin satelit - lista de canale incluse în aceste abonamente și care sunt disponibile în Orange TV Go poate fi verificată aici. Posturile TV din lista marcată cu portocaliu sunt disponibile în Orange TV Go.

- opțiuni Orange TV Go - lista de canale incluse în aceste opțiuni si care sunt disponibile în Orange TV Go poate fi verificată aici.

- abonamentele Orange de minim 10 € oferă acces în Orange TV Go la 35 de canale românești, printre care și posturile PRO TV. Lista de canale disponibile cu aceste abonamente poate fi verificată aici.

- abonamentele Orange mai mici de 10 € oferă acces in Orange TV Go la 29 de canale românești. Lista de canale disponibile cu aceste abonamente poate fi verificată aici.

 

Aceste oferte sunt prezentate pe site-ul orange.ro in pagina https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/

 

Canalele disponibile în serviciul Orange TV Go pot fi accesate pe baza unei anumite oferte, în funcție de drepturile agreate cu furnizorii de conținut.

 

FaraUnID
Campion certificat
Ma repet, pe ecran scrie faptul ca ca trebuie detinut un abonament de televiziune SAU o optiune Orange TV Go pentru a avea acces la acele canale. Nu ma abonament de televiziune, dar ma incadrez la categoria SAU. Adica am pachetul maxim TV Go, in speta optiunea Family: Cum pot vedea acele canale? Pe mine, ca si consumator final nu ma intereseaza drepturile agreate cu furnizorii de conținut, pe care reteaua numarul 1 nu este in stare sa le onoreze, pentru ca nu este treaba mea. Platesc pentru un pachet de continut la care am acces partial. De ce apar in grila acele canale daca eu nu am acces la ele? Cumva din seria practici comerciale inselatoare si pentru ca reteaua numarul 1 !?!?! Este simplu: - Acele canale apar acolo pentru induce in eroare si pentru a prosti pe fata consumatorul. Pentru ca in cazul in care un cosnumator opteaza pentru pachetul de baza, sau merge pe varianta pachetului gratuit, in momentul in care citeste acel mesaj intelege faptul ca trebuie sa faca upgrade pentru a avea debloca acele canale. Doar ca in momentul in care faci upgrade catre pahetul maxim, ramai cu ochii in soare. Asa ca ... Ce trebuie facut pentru a avea acces la acele canale?