anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce televizor ați alege între cele produse de Samsung și LG?

Razvan
#StarMember
Ambele companii sunt din Korea de Sud și sunt recunoscute pentru calitatea oferită, totuși ce v-ar determina sa alegeți un anumit tv în detrimentul celuilalt. La ce va uitați prima data, când vreți sa cumpărați un TV nou, caracteristici tehnice, preț, raport, etc.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Mie imi plac ambele. Am Smart TV 3 D de la LG si sunt foarte multumita de el. Din pacate nu prea gasesc filme 3D, iar cand le gasesc sunt scumpe. Deci nu-l pot folosi la valoarea lui adevarata. In schimb vizionez mai mult pe Smart TV de la Samsung curbat, care are o claritate deosebita si ecranul curbat iti ofera sansa de a vedea fiecare detaliu din orice colt al camerei ai fi. De-ar fi sa judec dupa numarul tv-urilor din casa ar castiga Samsung cu 2 la 1. Cum o buna parte din timp il petrecem in bucatarie, am acolo un Samsung clasic, numai bun pentru vizionarea emisiunilor sau ascultarea de muzica.

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

Mircea
Explorator
Eu am ales un Smart tv LG deoarece a fost avantajos in raport calitate pret, plus ca are bluetooth, wi- fi, aplicatii web,setari automate,netflix,3 port-, uri usb 3, 3 port- uri hdmi, port AV1,port LAN,adica l- am ales mai mult pentru functionalitate. Pentru living as alege tot un SmartTV LG cu ecran 4 K Ultra HD, active HDR, ultra surround,webOS 3.5 pentru o mai buna calitate a imaginii dar si pentru numeroasele aplicatii si setari.

Neaplicabil
Bună eu am avut pana acum doar produse de la LG care funcționează și acum nu am avut probleme cu ele. Calitativ mi se par mai bune ca cele Samsung. Am de la LG un sistem home cinema și 2 Led tv unul din ele un smart TV 4k achiziționat recent. Primul e un monitor cu tuner TV. Poate greșesc părerea mea e ca cele făcute de Samsung se strica mai des. Cine are sau a avut produse Samsung aștept un comentariu. Oricum ambele brenduri sunt renumite no coment respect pt ce au realizat și unde au ajuns cu inovația.

Liva
Junior entuziast
Diferenta la culori e ca samsungul are culorile suprasaturate pe cand la lg reda o imagne naturala care reflecta realitatea. Intr-adevar cand te uiti pe un samsung ti se pare ca vezi mai clar culorile mai vii. In ceea ce priveste meniul si partea de smart lg e mult mai prietenos, colorat, aranjat toate functiile intr-o ordine nu haotic ca la samsung. Pe partea de incarcare a paginilor cand navighezi pe internet la lg iti recunoaste tot de pe acea pagina pe cand la samsung nu se deschide complet. Ca design al televizorului mie mi se pare ca samsungul arata mai bine e si mai subtire. La sunet stau amandoua bine. Eu am un lg 3D cu ochelari pasivi deci nu necesita sa pui o baterie ca la samsung. Tehnologiile fac acelasi lucru numai ca difera putin in timpul vizualizarilor in functie de unghi. Filme 3D nu sunt prea multe dar as putea explica ca un film 3D nu are de la inceput pana la sfarsit efecte 3D. Nici nu ar putea fi realizat un astfel de film. Ar costa enorm si ar dura mult sa il inregistrezi plus ca ochiul nu ar rezista sa poti vedea un astfel de film. Deci cine vrea un tv smart e mai bun lg. Si telecomanda speciala e mult mai buna la lg. Se misca cursorul mult mai bine. Televizoare 3D nu se mai vand pentru ca nu exista foarte multe flme. S-a dezvoltat smartul mai bine. A aparut vr sau 360 de grade mult mai interesant implementat si in tv si in telefoane. Cam asta e in mare. Daca intram in detalii se poate explica fiecare lucru in parte. Ca avantaje fiecare le are in anumite puncte. Alegem in functie de ce avem nevoie fiecare.

Liva
Junior entuziast
In afara de samsung toate celelalte firme care produc televizoare au panourile cumparate de la lg.

Ascary
Campion certificat
Într-adevăr Liva,pe Samsung aplicația Netflix nu se deschide complet in timp ce la LG se afișează total. Încă un lucru pe care vreau să-l menționez este faptul că sunetul de pe LG este net superior sunetului de pe Samsung.Cred că 3D-ul implementat pe televizoare a fost o expierenta care nu a prea prin la consumatori. Am remarcat că multe branduri au renuntat sa mai doteze televizoarele lor cu aceasta tehnologie. Astfel au scăzut și costurile iar televizoarele au devenit mai accesibile chiar și la dimensiuni generoase. Daca acum câțiva ani visam la un televizor de 75" din cauza prețului uriaș,acum cu 7-8000 de lei îți iei un LG sau un Samsung bun in acest preț.

Liva
Junior entuziast
WebOS de la Lg e mult mai bun decat tizenul de la samsung unde am si explicat mai sus ca nu incarca paginile complet. Are niste errori.

Vio73
#StarMember
Plus că Lg-ul are în general prețuri mai mici!

Ascary
Campion certificat
Da,de asta uitasem Vio,într-adevăr cel mai bun argument. Un preț competitiv la o calitate superioara. Și da,webosul LG este mult mai receptiv,excelent integrat in comparație cu tizenul. Parca hTH dezvoltase proiectul webos și apoi l-au abandonat. Nu mai țin minte exact. Poate ne ajuta cineva 🙂