anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand accesez HBO Max apare mesajul ”Reinnoieste abonamentul”

iuga1412
Junior entuziast

Buna ziua,

Am un abonament TV premium, am optiunea HBO inclusa in abonament, am cont HBO Max, l-am acceasat in trecut, mesajul in contul din My Orange este ”Vești bune! Ai acces la HBO Max. Bucură-te de noile funcții, precum și de mult mai mult conținut....”, dar cand accesez acum HBO Max mesajul ”Reinnoieste abonamentul”. Imi scapa ceva? De ce nu pot beneficia la fel ca pana acum?

18 Răspunsuri 18

iuga1412
Junior entuziast

Ciudat! Atat Orange cat si HBO Max imi spun ”totul este in regula”, dar eu nu pot accesa serviciile 🤔

iuga1412
Junior entuziast

Mesajul primit azi de la Orange: ”Buna ziua! Iti multumim ca ne-ai scris! Problema pe care o intampini la logarea in aplicatia MAX, folosind credentialele Orange, este una cunoscuta si nu tine doar de contul tau, se manifesta pentru toti abonatii Orange care incearca sa acceseze aplicatia in acest mod.
Colegii nostri din departamentul Tehnic sunt deja in legatura cu furnizorul si lucreaza pentru a remedia cat mai repede situatia, astfel incat sa poti folosi aplicatia fara restrictii. Momentan, nu avem inca un termen estimat de rezolvare, insa prioritatea noastra este sa gasim o solutie cat mai curand posibil.
Ne pare sincer rau pentru disconfortul creat si te asiguram ca, imediat ce problema va fi remediata, accesul tau la MAX va functiona normal.”

Va urez un an nou plin de bucurii!

Geo10
Junior entuziast

Aceasi problema și eu... Îmi funcționa am reînnoit abonamentul prin satelit și acum nu mai funcționează 

iuga1412
Junior entuziast

Nu cred ca poate fi o problema tehnica atât de mare incat remedierea sa dureze atat de mult. Cred ca nu e tehnica … 🙃 Din pacate insa, publicitatea legata de disponibilitatea acestui serviciu induce in eroare clientii, pentru ca - in fapt - nu (mai) beneficiezi de acest serviciu, chiar daca ai activa optiunea HBO.