anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalele PRO la orange tv go de ce nu functioneaza toate?

Geo_3
Explorator entuziast
Salut am Orange dth si grila family hd si din cate am inteles ar trebui sa am 96 canale in orange go..Dar nu am decat in jur de 80 dar canalele pro nu merg sunt blocate ,stie cineva de ce?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNAȚIONAL pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale. Canalele PRO pot fi accesate și pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast, de către clienții care un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

beny2369
Junior
Si eu le-as recomanda sa renunte la acest beneficiu, daca nu il pot onora. Ma amuza cum se tot insista pe canalele PRO, cand de fapt problema sunt restul pana la ~80,90. Nu am specificat niciodata ca vreau sa vad PROTV pe orange tvgo si nu pot. Anyway, au trecut deja 10 zile de cand am facut reclamatia si pana acum nu am primit nici macar confirmarea ca ar fi preluat cineva ticketul. Singurul raspuns primit a fost acum fix o saptamana (raspuns automat, probabil), in care mi se cerea codul de client. Dupa ce l-am trimis, s-a facut liniste. Inca o dovada ca niste oameni isi primesc salariile degeaba.

FLo1
#StarMember
Suficiente dintre canalele romanesti se pot accesa si in roaming. PROTV este unul dintre ele. Restul mai fac probleme, de exemplu DIGIONLINE nu merge in roaming, doar national.Dar despre altele... la alt topic.

Ileana_1
Junior entuziast
Imi poate spune cineva daca orange tv go poate functiona pe un smart Tv in strainatate?.Am un smart TV Lg si nu pot instala din APP -ul televizorului nimic de Orange Romania.Deasemena am avut un Chrome Cast si nici cu acela nu am reusit sa instalez . Sa fie restrictionate programele sau trebuie cerut acces de la Orange?Multumesc.

Vio73
#StarMember
Din câte știu, trebuie să ai un tv Samsung cu OS Tizen sau tv cu android ( Sony, Philips sau TCL) pentru a putea avea acces la Orange TV go. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart-tv/ Sau pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2193187-tip-tv-programe-tv-smart-tv

Salut, Ileana! Aplicatia Orange Tv este compatibila doar cu televizoarele Samsung cu sistem de operare Tizen. Aplicatia poate fi folosita in roaming, doar ca nu este compatibila cu modelul de televizor LG. De asemenea, poti folosi aplicatia pe laptop,telefon sau tableta.