anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale tv amestecate (hisense)

Carabagean93
Junior

Salutare oameni buni, nu știu care-i treaba cu canalele TV, dar mi le amesteca tot timpul. Scanez programele, mi le pune în ordine, peste o zi sau doua, protvul e pe 800 nustiu-cât, asta dacă am noroc și merge, antena 1 nu e de găsit deci mi se pare o batjocora, înainte aveam la telekom,vreo 15 ani cred, nu am avut nici o problema, dar acum în fiecare zi să-mi amețească canalele, nu-mi convine.

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember

Salutare!

Salvarea unor canale se realizează practic până când dai o nouă scanare sau până face o căutare automată. Ulterior, poziția lor se va schimba. Eu nu le mai salvez, ci le las pur și simplu cum sunt ele și e mai bine așa!

Probabil că depinde și de modelul de tv. Eu am un Sony în locația unde am grila fostului Telekom și acolo îmi bagă toate canalele noi la sfârșitul grilei, rămânând toate așa cum le-am salvat la început. De aia zic că e vorba de modelul de tv.

Salut, eu vreu ProTv pe 1 antena 1 pe 2 și tot asa, asa cum sunt ele salvate de prima data. Daca e sa scanez canalele, mi le pune iar cum trebuie dar după o zi sau doua iar mi le amesteca, sfatuieste-ma, ce sa fac

Ce model de tv ai?

Am un hisense

And04
Senior

Salutare, @Carabagean93 

Ai card CI+ sau receiver? Am auzit ca uneori mai apar astfel de probleme la cardurile CI...

Cred ca ai putea rezolva problema daca ti-ai face o lista cu programele favorite.

Dai pe lista de canale si apoi apesi pe tasta portocalie de pe telecomanda  (ar trebui sa scrie "MODIFICA") apoi creezi lista ta de canale preferate, unde poti adauga ce canal doresti.

Gasesti si un video aici: https://youtu.be/pyjnI0ghuxY

Cum zicea si @Vio73 , e posibil sa fie si de la marca tv-ului sau sa nu fie activa vreo optiune de autoscanare(desi ma mir sa se faca autoscanare atat de frecvent intr-un mod neintentionat).

 mai noi, asa apare protvul, canal d

IMG_20221219_201917.jpg

Card... 

Atunci te sfatuiesc sa incerci sa faci lista cu programele favorite in ordinea in care o preferi si sa o salvezi.

Vio73
#StarMember

La mine stau așa cum s-a spus aici, adică Pro tv, antena, Kanal D, etc/ Și mi le adaugă mereu pe cele noi la sfârșit la un Sony. La alt tv (Samsung), le bagă aiurea și nu mai mă chinui. Sunt cu CI+ ambele.

Vio73
#StarMember

Da, încearcă să faci o listă de favorite, o salvezi și teoretic ar trebui să se adauge noile canale la sfârșit. Cred că va fi tot ca la mine. Sau cel puțin așa ar trebui!

Vio73
#StarMember

Uite ce spune un utilizator de pe un alt forum: ,,Dupa lupte seculare care au durat 2 zile, cautari pe Google si aici in forum. Am descoperit ca la scanare dupa ce alegi standard si nu alegi operator mai este o optiune: LCN care era Pornita si trebuia Oprita.


Acum ma lasa sa aranjez si sa sterg in voie, si pot sa modific si in program pe PC."

https://forum.softpedia.com/topic/1191257-ordonaresortare-lista-canale-tv-hisense/

Ia vezi, dacă te ajută!

La asta mă gândeam și eu, că poate e ca la LG ul meu, la care, ca sa pun canalele in ordine , trebuia să nu selectez un operator anume, ci "alții". Așa am putut să-mi mut și să salvez posturile in ordinea dorită.

La Orange este de regulă ,,Alții". Cel puțin eu așa le scanez.