anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale noi in grila Telekom TV

FaraUnID
Campion certificat
Posturile A7 TV, Cinetube, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop, Metropola TV si EMI TV. au fost introduse in grila de programe Telekom pe cablu digital si IPTV.
Conform comunicatului dat de Telekom pe pagina oficiala de Facebook Telekom Romania, posturile mentionate mai sus vor fi introduse in grila Telekom pe urmatoarele pozitii:
-Cinetube – 375
-24 Mix Teleshop – 430
-Traditional TV – 477
-Party Mix – 478
-A7 TV – 124
-EMI TV – 476
-Metropola TV – 125
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
În general, nu schimb lucruri care sunt ok. Si, avand deja prieteni, clienți tv ai Telekom, cărora le pare rau.. eu rămân la Digi, pe partea de tv... Oricum, nu reușesc sa ma uit la tot ce as vrea nici la ce am în grila.. Au și niste denumiri, posturile menționate, care nu spun mai nimic.. in afara de Party Mix și Tradițional.. poate și Cinetube..

FaraUnID
Campion certificat
Cinetube este pe aceeasi nisa cu Cinethronix. Adica este altceva. Metropola TV au anuntat niste investitii extrem de interesante in grila de continut. Astfel, in grila Metropola TV vor rula emisiun precum: - Madalin Ionescu Show - Dragoste din Romania - Fenomen Social - Doar o cifra sa-ti mai spun - PRIME TIME - Direct din viitor - Intre prieteni - Dimineti cu Georgia - 60 de minute - Unu la unu - Scoala @ltfel

Razvan
#StarMember
Emisiuni foarte educative la Metropola tv. 😄

FaraUnID
Campion certificat
Madalin Ionescu avea talk show-uri bune, foarte bune chiar, in perioada in care era la National TV. Din punct de vedere al invitatilor si al subiecteleor atinse nu era cu nimic mai prejos de Marius Tuca. Ca National TV nu avea audientele pe care le avea Antena 1, este cu totul altceva. Din pacate pentru el, Madalin Ionescu a inceput sa se prostitueze din punct de vedere media, in momentul in care a ajuns la televiziunile cu vizibilitate ceva mai buna, iar succesul i s-a urcat la cap. Acesta este si motivul pentru care a fost dat afara de la Acces Direct. Cu toate ca avea emisiune in prime time, Madalin Ionescu nu era genul de prezentator pentru asemena dejectie. Prin urmare, nu facea audiente deorece publicul il stia altfel de prezentator pe alt format de emisune. Sunt si eu curios sa vad daca Madalin Ionescu Show va fi o emisune de tip Reality - Talk Show sau una de tip tabloid in stiul Maruta, Kapatos, etc.

Jay
Campion certificat
Din pacate, astfel de emisiuni fac audienta si audienta aduce bani.. daca n-ar face audienta, nu cred ca ar exista.. In privinta Cinetube m-am inselat, dupa nume, ma asteptam sa fie mai mult un TNT decat un Cinethronix..