anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale Eurosport si Pachetul Discovery

Americanu85
Începător
Avand in vedere ca sunt proaspat detinator de servicii TV de la Orange, unul din motivele pentru care am trecut la Orange este faptul ca din cate am inteles anul acesta pachetul de programe Discovery si Eurosport vor reintra in grila de programe Orange. Stii cumva daca este adevarat sau sunt numai informatii speculative?
5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
Nu există o certitudine/informații oficiale. Poți urmări discuțiile din intrebările la care a mai fost dezbătut acest subiect: https://comunitate.orange.ro/questions/2283737-reintrodus-grila-pachetul-posturi-tv-discovery https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-posturile-tv-discovery-eurosport-eliminate-grila-ian-2020

Americanu85
Începător
Multumesc pentru raspuns

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am ambele grile de la Orange ( în două locații diferite), adică atât prin rețeaua Telekom (cea despre care se vorbește aici), cât și cea proprie a Orange . Prima nu are multe lucruri, nu numai canalele Eurosport și Discovery, ci nici mai multe canale în HD, inclusiv B1 HD. Cu siguranță, în cazul tău, vorbim de grila prin rețeaua Telekom, pe care Orange doar o retransmite. Grila tv prin rețeaua Telekom este aceasta: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/ Cealaltă nu are canalele National Geographic, Travel Xp, etc, dar are Eurosport, Discovery, etc, fiind una decentă. Detalii despre pachetul Love prin rețeaua proprie Orange: https://www.orange.ro/love/local/client-orange-fibra-500-si-tv-explore-easy După achiziția Telekom fix de către Orange, proces finalizat la sfârșitul lunii septembrie 2021, toată lumea așteaptă o integrare a grilelor și eventual o îmbunătățire a grilelor comune, prin adăugarea altor canale ce lipsesc. Conform declarațiilor făcute la finalizarea tranzacției, acest lucru ar trebui să se întâmple, dar din câte am înțeles, procesul este unul anevoios, care are nevoie de drepturi de autor și alte chestiuni, pentru că la Telekom există o altă schemă de acționariat, unde este parte importantă și statul român. Iată ce se spunea atunci: ,,Orange anunță finalizarea tranzacției prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, în timp ce statul român deține restul de 46% din acțiuni. Echipele celor două companii vor dezvolta pentru clienții români un portofoliu de servicii convergente fix-mobil cu acoperire extinsă pentru internet fix, conținut TV mai variat și conectivitate mobilă Orange. Tranzacția accelerează, în mod semnificativ, strategia Orange de a fi prima alegere a clienților pentru servicii convergente în România." Ai aici comunicatul respectiv: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange-romania-anunta-finalizarea-tranzactiei-prin-care-a-achizitionat-pachetul-majoritar-de-54-din-actiunile-telekom-romania-communications-1245 Sper ca integrarea și ce se spune acolo să se întâmple cât mai repede! Asta va însemna implicit îmbunătățirea consistentă a grilei care este transmisă astăzi prin intermediul rețelei Telekom, deci fix ceea ce așteptăm tu, eu și mulți alții!

Viocat
Senior certificat
Din cate stiu deja exista programele in grila orange. In ce zona locuiesti si ce tip de abonament tv ai?

Salut! Ne-am interesat la colegii nostri care ne-au comunicat ca grila de canale TV disponibila in abonamentele TV nu se modifica momentan. Vom publica punctual pe site orice noutate/ modificare care va aparea. Te asiguram ca Orange cauta permanent oportunitati pentru imbunatatirea grilei furnizate clientilor si pastreaza clientii informati cu privire la modificarile aparute. Multumim pentru interes si intelegere!