anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale codate

IonutApostol14
Începător

Buna ziua

 detin un abonament de cablu tv de la dvs si am probleme cu numeroase canale ( apar ca fiind codate) care aseara functionau perfect. 
ce ar trebui sa fac? A mai patit cineva asta? 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil ai tv Esențial și trebuie să știi că poți avea în anumite perioade canale gratuite în mod promoțional. Ce pachet ai și de cât timp?

De asemenea, mai există situația în care poți avea pachetul Premium și să fie probleme cu  ci+, iar în acest caz trebuie să suni la 0374300300 și apoi să formezi 1-3-2 pentru asistență.

Am fost în a doua situație (am acest pachet) și am sunat de vreo două ori pentru că nu-mi mai deschidea canalele din pachetul maxim (History HD, etc). S-a rezolvat în 5 minute!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai schimbat ceva recent la abonament? Ai trecut de la o oferta (TV Premium) la alta (TV Esential)? Asta ar fi prima miscare la care ma gandesc.

DanielaH
Moderator

@IonutApostol14, s-a rezolvat situația cu canelele TV?

Sebulbabobi
Începător

Acelasi lucru mi se intampla si mie! Nici macar Comedy Central nu mai il am disponibil. Am tv esential. Pe site-ul orange la TV esential in grila apare comedy central. As mi e intampla cred ca de cateva zile. Pana acum a functionat, la fel si AXN si multe altele

Sebulbabobi
Începător

Ce mizerie!!! Pe site-ul orange, la Tv Esential apare Comedy Central, AXN si ce ma mai interesa pe mine ca fiind incluse in pachet. Dupa discutia cu un operator de azi ,se pare ca ei fac modificari dupa capul lor. Pare ca nu mai fac parte din Tv Esential. 
Cei care aveti TV Esential va mai merg aceste posturi?