anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Au iesit din grila Discovery Showcase, Science si DTX HD .....

Geo_3
Explorator entuziast
Astazi 31 decembrie 2020...
28 Răspunsuri 28

FaraUnID
Campion certificat
@Geo_3 & @Vyo2001 Problema este ca, in Romania, in mod oficial, singurul provider care detine o platforma de IPTV (da' un IPTV pe bune, nu frectii gen TV Box Go) si ofera acest serviciu la nivel national este Telekom. Viitorul televiziunii si al entertainment este dat de platformele de video-on-demand si pay-per-view. Ca nu degeaba giganti precum Sky, Amazon, Netflix, HBO, Disney, Appe, Discovery investesc masiv in propriile platforme si in continut propriu. Pe segmentul acesta, al continutului propriu de platforma, reteaua numarul 1 din Romania nu are nimic. Au preluat Telekom Fix, dar Telekom a vandut canalele proprii de sport catre CleverMedia Network. Senariu Ipotetic - CleverMedia Network retrage toate canalele din grila operatorilor si le adauga intr-un pachet extra Pay-per-View iar in momentul in care platforma Discovery+ va fi operationala in Romania toate canelele din cadrul grupului intra in pachet extra pay-per-view. Cu ce ramaneti voi, abonatii Orange TV? Fie reteaua numarul 1 este naiva, fie va crede pe voi, platitorii de abonament, naivi din moment ce incearca sa compenseze cu Metropola TV, A7TV, Canal 33, Link TV, Kapital TV, NCN TV, Nasul TV, Inedit TV, Orizont TV, 5 canale religioase si 7 canale de muzica.

Razvan
#StarMember
Eu cred că nu mai sunt disponibile pe teritoriul României, au dispărut inclusiv de pe site-ul Discovery. https://discovery.ro/ La Science/DtX, scrie că nu mai este disponibil în regiunea dvs, iar la animal planet nu se mai încarcă, dă eroare 404.

Vio73
#StarMember
Posibil, dar trebuia să fim și noi anunțați și să fie înlocuite cu alte canale documentare de nișă.

TheSpecialist
Maestru
Animal Planet la mine este încă disponibil , chiar aseară m-am uitat puțin. Restul sunt "înghețate" . Poate un reprezentant Orange sa ne lumineze asupra acestor canale și cu ce vor fi înlocuite, poate chiar asupra unor planuri de viitor mai extinse.

Razvan
#StarMember
Da, ciudat cu Animal Planet, poate de mâine Orange Assistant face lumină pe acest topic.

Geo_3
Explorator entuziast
Discovery,ID,Animal Planet,Travel,TLC raman ca si Eurosport 1si 2 ....Ideea e ca nu exista comunicare si unde nu exista comunicare nu exista intelegere ....Se stia doar de Discovery Showcase ca se inchide si Paramount restul nu sa comunicat....Sper ca in viitor sa existe mai multa comunicare cu clientii sa vedem si noi caci contam ...Vorbim si de profesionalism ....

Vio73
#StarMember
Și eu le am pe celelalte, iar Paramount Channel iese din 12, lucruri despre care se știa. Despre DTX și Science nu știam că vor fi scoase, iar în locul lor ar fi bine să intre alte canale documentare. Da, comnicarea sau mai bine zis lipsa acesteia, e o mare problemă.

Salut! Ne pare rau pentru aceasta situatie. Intr-adevar, din data de 1 ianuarie 2021 au fost aduse modificari in grila de canale Orange TV prin satelit: - Din pachetul World HD au fost eliminate canalele: Animal Planet HD, Discovery Showcase HD si Discovery Science HD; - Din pachetele Universe HD si Family HD au fost eliminate canalele: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD si Discovery Turbo Extra HD; - canalul Eurosport 1 HD (feed-ul paneuropean) a fost inlocuit cu Eurosport 1 HD (feed-ul de Romania), unde pot fi urmarite meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP si Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lista posturilor este actualizata si pe pagina noastra, aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/ In acest moment nu avem informatii suplimentare legate de alte modificari.

TheSpecialist
Maestru
Ok, și în locul lor? Nimic?! Sau doar scade puțin abonamentul la preț?

Geo_3
Explorator entuziast
Amc hd,Bbc earth hd,Discovery hd sau Film cafe hd cateva propuneri...

Vio73
#StarMember
Canalele National Geografic HD și Love Nature HD, HGTV pe când? Love Nature înțeleg că l-ați introdus deja prin fibra Orange. Mi se pare ceva de bun simț să-l introduceți și prin satelit! De Discovery HD, BBC Earth HD, etc, nici nu mai zic!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor.

 

Știm că nu a fost o veste bună scoaterea canalelor respective, menționate mai sus și de Orange Assistant. Vă înțelegem nemulțumirea cu privire la această situație.

 

I-am întrebat pe colegii noștri și aceștia ne-au menționat că pe parcursul derulării contractului de servicii TV, grila de programe se poate modifica în funcție de evoluția drepturilor de retransmisie agreate între operatori și radiodifuzori. În calitate de operator telecom, Orange se angajează și are răspunderea să asigure numărul minim de canale prevăzut în oferta comercială și în contract.

 

Orice modificări ale conținutului grilei sunt comunicate pe site www.orange.ro (mai exact pe https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/pdf/Orange-Home-TV-prin-satelit-31-12-20... sau dupa caz pe https://www.orange.ro/love/local/client-orange).

 

Pentru moment nu avem informații suplimentare cu privire la viitoare modificări. Vă anunțăm dacă primim noutăți.

TheSpecialist
Maestru
Orange România ar trebui sa ia nota de părerile noastre de aici și sa încerce sa îmbunătățească rapid conținutul TV. Intr-un an și ceva am pierdut 6 canale foarte bune , pe care personal le urmăream cu interes , am înțeles ca și pe partea de sport conținutul nu este satisfăcător ( nu sunt un impatimit al genului ) . Personal, am început sa caut alternative la TV de la Orange, deși la început am fost foarte mulțumit de conținut. E adevărat, nici concurenta nu e mai breaza, dar din fericire intra pe piața din România și alți competitori , pe lângă Netflix : Amazon Prime, Disney + și alții.

Sim
Începător
Pacat! au renuntat si eu la tot ce era bun din pachetul Discovery, cum a facut-o si Digi. Si tocmai ma informam cum sa contractez serviciile Orange satelit. Pacat de asa canale! Au lasat Discovery Channel, care este inclus in pacchetul de baza, tocmai ca este de duzina! Puteau sa lase celelalte canale din pachet, cu plata separata, ca pachet separat, dar saracii de la Orange nu si l-au putut permite 😞