anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația HBO Max nu mai este compatibila cu telefoanele Huawei?

teacher_
#StarMember

Dragi colegi, eu dețin (încă) un Huawei P30 Pro. Ieri am primit înștiințare că trebuie să-i fac update aplicației HBO Max. Totul ok, doar că în timp ce se instala, pe telefon a apărut mesajul " Ne pare rău, aplicația nu este compatibila cu telefonul dumneavoastră". Mai sunt posesori de Huawei în aceeași situație?

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut, 

Aplicația nu mai este compatibila cu telefoanele Huawei(cu GMS sau fara) încă din 19.09.2022 cand am primit un răspuns oficial din partea HBO MAX Romania in urma unei sesizări in care le spuneam ca nu mai pot descarcă aplicația din Google Play pentru ca nu mai este găsita atunci cand cauți de pe un telefon Huawei.

RafaHelper_0-1684312897562.png

Ea funcționează in continuare daca o instalezi din surse externe pe un telefon cu GMS. Eu am luat APK-ul(sau pachetul de instalare) original din Google Play folosind o alta marca te telefon si apoi trimițând APK-ul pe telefonul Huawei.

Va las si vouă un link de download cu APK-ul la ultima versiune din Google Play. Link-ul si sursa pachetului sunt sigure si au fost scanate cu un antivirus înainte de a le pune aici.

https://1drv.ms/u/s!AkrtdmqeZRf-9BZlKKIr8w70TkuT

Testat si funcționează pe: Huawei P10, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P30 lite

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Cam magarusi cei de la HBO, chiar nu ii inteleg de ce au lasat in aer atatia clienti...

Magarusi sau nu, au ales varianta care nu lasa loc de interpretare.

Pe facebook intreba cineva pe un grup Huawei daca poate folosi telefonul in State (cu SIM local). Din informatiile pe care le aveam (de pe Reddit, grupul ATT) foarte probabil sa nu pot folosi aparatul cu SIM local (ATT), dar, prin roaming s-ar putea folosi. Pe facebook am primit un raspuns: sunt in State si folosesc Cricket (Cricket pentru ATT este la fel cum este Yoxo pentru Orange: adica ATT este "tatal" Cricket). Nu are nici cea mai mica problema (nici cu vorba, nici cu netul).

SwiftKeys de pe Huawei este al Microsoft si vine "din fabrica". Se vor gasi metode de instalare si nu cred ca nu stiu ca nu se poate (sunt N metode de a instala GMS pe Huawei, o aplicatie care nu cere in mod express acea licenta Google nu cred ca e o problema).

Restricțiile sunt de acum 4 ani. Ei acum au simțit nevoia să fie slugarnici? Mai ales că sunt modele cu GMS, care nu erau pe lista neagră, pe când alte aplicații s-au adaptat și pt AppGallery. Bine, pe mine nu mă influențează, că nu dau banii pe platforme d-astea, nu mă pasionează filmele online, dar e vorba de principiu.

Parerea mea este cunoscuta privind partea asta politica (nu o pun aici intrucat nu este subiectul discutiei si nici nu intentionez sa interferez prea tare cu regulamentul), doar ca este deranjant cand ai modele care au licenta si, in urma unei actualizari de aplciatie, sa nu mai permiti folosirea (parca Nova 5T din vara lui 2019 a fost ultimul cu GMS, fara sa bag "new edition" in seama)

PS: totusi, parerea cu consumul indelungat de continut media pe telefon (chiar si de 7") mi se pare ... ciudata.

Mulțumesc cu recunoștință Rafa, am instalat cu succes pe două telefoane huawei. Nu mai oferă suport, ca să le scoată de pe piață. 

Apk-ul se mai poate instala și de pe aptoide. 

Salut. Am întimpinat fix aceeași problema eu având tot Huawei p30 pro și cu ajutorul apk ului din link am rezolvat problema. Mulțumesc🙂

Cu drag!

Mulțumesc, a funcționat pentru Huawei P30.

Cu drag @DenisaB !

Sar'na de ajutor. A mers asa! 

Tedi28
Junior

Păi, intre eventualele sanctiuni din partea guvernului US și pierderea câtorva mii de utilizatori, au ales varianta a doua... 

Desi nu mi-a fost furnizat un motiv oficial si eu cred la fel!

RafaHelper
#StarMember

Salutare, 

Pentru ca am primit mesaj ca trebuie sa actualizez aplicația, am pus un alt link cu ultima versiunea disponibila in Magazin Play.

Fișierul de instalare se poate găsi si aici: https://1drv.ms/u/s!AkrtdmqeZRf-9BZlKKIr8w70TkuT

Versiune aplicație: 53.30.0.1