anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Antenele hd nu functioneaza

Mihai34
Începător

Am intrat in 4 mai pe antena 3 hd ca sa vad cursa de sprint formula 1 dar nu se vedea imaginea (se auzea intrerupt si imaginea nu se vedea mai deloc) Apoi pe la 23:00 am intrat iar sa vad calificarile pentru cursa miami din formula 1, tot asa rau se vedea (era nevizionabil) iar in 5 mai am intrat sa vad cursa de la miami cu sperante ca s-a rezolvat problema, dar fara rost pentru ca nu s-a rezolvat si am ratat tot weekend-ul de formula 1.

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

Salut Mihai și bun venit în Comunitate. Nu știu cât depinde de operator, condiții de transmisie, sau de TV, dar am observat pe unele modele că Antenele în varianta HD se recepționează cu probleme (același cablu, cu modele de TV diferite recepționează diferit). Ce fac în acest caz? Comut pe varianta SD (cea simplă) unde nu sunt probleme. Mari diferențe nu sunt, iar decât deloc.... e bine și SD.

MCostel
Explorator

Salut,

Pare mai mult o problema tehnica legata de calitate semnal.

Daca problema persistă ia legătura cu serviciul clienți Orange și fă o sesizare.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 

Părerea mea este sa nu te mulțumești cu varianta SD deoarece daca plătești un serviciu trebuie sa beneficiezi de acel serviciu.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Nu m-am uitat la cursa, dar sâmbătă m-am uitat la sprint și au fost mici sincope de transmisie (macroblocuri) aleatorii. Nu dese, dar sesizabile. Furnizor: Digi. Momentan ma uit la A3 HD (tot Digi, dar cablu în județul Olt, rural) și pare să nu fie probleme. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

La mine funcționează impecabil, am Orange Romania cablu.

Pentru început, poți da o rescanare la programe, iar dacă tot așa apare, posibil să fie ceva de la tine sau local, iar pentru asta trebuie să iei legătura cu ei din aplicația My Orange - cele 3 puncte din dreapta jos ( Altele)- Contact și feedback-Scrie-ne ( alege transfer operator) sau din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Ai atașat poze! 

Baftă!

delfinas
#StarMember

Pe varianta SD cum se vedea? Cum ai accesat postul, prin cablu, satelit sau Orange TV Go? Daca e vb de ultima varianta, s-ar putea ca pe perioada cursei sa fie blocat accesul pe online, din alta aplicatie, alta decat AntenaPlay.

DanielaH
Moderator

@Mihai34, s-a rezolvat situația?