anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am două televizoare și HBO prind doar pe unul

nicucobuz
Junior

Bună ziua. Am două televizoare și HBO prind doar pe unul. E normal?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Să ai ci+ în ambele, altfel nici la concurență nu merg.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Salutare! 

HBO este un canal decodat de modulul CI+ sau de STB. La al doilea televizor ai un astfel de decodor? 

MihaiC99
Campion

Nu este normal daca ai CI+ sau receivere digitale pentru ambele televizoare.

Daca ai nevoie de un CI+/receiver suplimentar, poți cere unul contracost.

https://www.orange.ro/love/echipamente/ 

Alternativ daca ai un tv Smart, poți instala aplicația Orange Go pe acesta (daca este compatibil cu aplicația) și poți viziona posturile prin intermediul aplicației.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Să ai ci+ în ambele, altfel nici la concurență nu merg.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@nicucobuz, s-a rezolvat situația cu canalul HBO? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?

Da, mulțumesc! Să rezolvat!

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare! Ne spui, te rog, care a fost problema și cum s-a rezolvat?

Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi util și altor clienți aflați în aceeași situație.

Bună dimineața. Trebuie să achiziționez , încă o cartelă.La concurență foloseam o singură cartelă la două televizoare,vizionând aceleași programe.

Salutare!

Poti detalia? Sunt in aceeasi situatie la Digi (am net si tv) si canalele codate (Film Now sau HBO, de exemplu) pot fi vizionate doar pe televizorul cu decodorul CI+ (am doar o singura astfel de cartela si nu prea imi este necesara la al doilea tv).

PS: sper ca nu nu mutai cartela dintr-un televizor in altul...

Trebuie mutată cartela de la un Tv la altul.Prefer să-mi achiziționez încă o cartelă.

Intrebam cum vedeai la celalalt furnizor canal codat pe televizorul fara, nu ca trebuie mutatata cartela de la un televizor la altul.

Poți folosi funcția cast din aplicația de streaming.🙂

Nu tin neaparat sa vad canalele codate, dar ziceam ca am aceeasi situatie (un decodor la doua televizoare) si nu percutam cum vede codarea pe televizorul fara.